Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
63366
Players nickname
vite vespuci
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 8, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/Nc6M-N0v1gs

bibi

Player
Player
postovanje draga administracijo vidim da do jucer berlusconi nisam vido na fabrikama bili su po 10 na fabrikama a i na informale nejdu a danas ujutro i popodne na fabrici su bili full te imam snimak kako 1 clan pink panthera prica kako se oni timaju s berlusconiima i full su na fabrikama i imam snimak kako u njihovom dicord serveru pisu rolove panther i to 4 5 rola zaredom ja bih molio da se proveri u logovima sta se desava hvala!

evo videa

Mane Novak

🫡
Player
Berlusconi nejdu na informale jer nemaju neformalnu ali nejdu
Nejdu i nejdudu

postovanje draga administracijo vidim da do jucer berlusconi nisam vido na fabrikama bili su po 10 na fabrikama a i na informale nejdu a danas ujutro i popodne na fabrici su bili full te imam snimak kako 1 clan pink panthera prica kako se oni timaju s berlusconiima i full su na fabrikama i imam snimak kako u njihovom dicord serveru pisu rolove panther i to 4 5 rola zaredom ja bih molio da se proveri u logovima sta se desava hvala!

evo videa
I da znas da je Gospodin Danijel Savic kod nas u femu tako da nez sta je covjek krivo reko, a kao drugo ti se ing ne zoves vite vespuci tako da molim administraciju i da obrate pažnju na to

Dragutin Berlusconi

Player
Player

evo videa
sinovac Berlusconi kad je harao srw i uzimao sve ti si bio u hotelu ako si i tamo bio.Nas ima uvek 30 aktivno ako i vise nom stop trazimo nove clanove i ostalo e sad ako si ti ljubomoran sto smo se vratili i tek krecemo uzimat fabrike opet to je tvoja stvar momak.
A da ti kazem kad bude stigla neformalna tek tad ce bude show al polako momci ne zurimo :sneaky:

VasaBudza

Player
Player

evo videa
Mali kad naucis da pises onda se zali ovako mozes samo da ides na casove gramatike

Status
Not open for further replies.
Top Bottom