Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
82037
Players nickname
Sergej
Suspect ID
21986
Date of violation
Nov 8, 2025
Time of violation
10:00
Proofs
https://youtu.be/R2ZiDkqFb7M

SergejSjekloca

Player
Player
Ulazim na server i igraci me ubijaju , Bez ikakvog uslova ili brojeva , culo se nesto 5 4 3 ali to nije bilo za mene jer moj karakter se jos nije konektovao u svet . Vec za onog lika koji je rekao "Pucaj dok sam izasao"

Da su mi brojali morao bih da bezim ali posto nisu oba igraca su prekrsila pravilo 6.15.

igrac 21986 je pucao na 0:34
Igrac 34493 me je ubio .
6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI

SergejSjekloca

Player
Player
Zašto treba toliko vremena , našo sam panele negde u nekoj blokirajnoj ulici što tehicki ne spada pod ničiju kuću , video sam za koliko se mogu pokupiti obeležio i izašo sa servera i ušao 2 sata kasnije (kolko je već bilo) ,
Iako je moj potez jadan i bedan , Ne direktno ne krši ni jedno pravilo servera niti je zabranjeno , medjutim oni su prekršili pravilo

GP 6.15 Jer su bili dužni da mi izadju zahtev (a to bi bilo np da se sklonim )

Pošto to nisu uradili prekršili su pravilo GP 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI

Vukasin Legend

Player
Player
Zašto treba toliko vremena , našo sam panele negde u nekoj blokirajnoj ulici što tehicki ne spada pod ničiju kuću , video sam za koliko se mogu pokupiti obeležio i izašo sa servera i ušao 2 sata kasnije (kolko je već bilo) ,
Iako je moj potez jadan i bedan , Ne direktno ne krši ni jedno pravilo servera niti je zabranjeno , medjutim oni su prekršili pravilo

GP 6.15 Jer su bili dužni da mi izadju zahtev (a to bi bilo np da se sklonim )

Pošto to nisu uradili prekršili su pravilo GP 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI
Ljudi spavaju

SergejSjekloca

Player
Player
postovani admine ovo je cisto namestanje bilo ovako se paneli ne kradu i nije rp igrace je izasao na lokacije de je kuca nasa i de su paneli.
pritom tom igracu je ucitao karakter nama pre nego sto je njemu sve ucitalo i odbrojano mu je nek se uzme to u obzir.
nije nikakvo namestanje doso sam da ukradem panele ali ste me ubili bez ikakvog razloga . I ovo nije lokacija kuce ovo je zabaceno , takodje cim sam se stvorio odmah ste me pucali brojali ste drugom igracu ne meni to se vidi na POvu . Ako ne zelite da postujete pravila nemojte da igrate

Dragutin Berlusconi

Player
Player
nije nikakvo namestanje doso sam da ukradem panele ali ste me ubili bez ikakvog razloga . I ovo nije lokacija kuce ovo je zabaceno , takodje cim sam se stvorio odmah ste me pucali brojali ste drugom igracu ne meni to se vidi na POvu . Ako ne zelite da postujete pravila nemojte da igrate
niko nije bio tu tebi ucitavo 1m igru a pritom ovako se ne kradu paneli ti pritom trebas za bait i cue se kad ti je ucitalo da je vec brojao
i ovo ti je sine lokacija kuce

SergejSjekloca

Player
Player
Brojato je drugom igracu koji kaze . "pucate me a izaso sam bravo" , tvoje lazi su nepotrebne jer se lako u logovima moze proveriti koga ste ubili pre mene , jer ste njemu brojali i ubili a ne meni . Cim sam se stvorio odmah ste me pucali bez ikakvog Uslova

Mane Novak

🫡
Player
Brojato je drugom igracu koji kaze . "pucate me a izaso sam bravo" , tvoje lazi su nepotrebne jer se lako u logovima moze proveriti koga ste ubili pre mene , jer ste njemu brojali i ubili a ne meni . Cim sam se stvorio odmah ste me pucali bez ikakvog Uslova
To sto si ti uso nama u dvoriste puko f1 ceko zadnjih par sekundi nije naš problem cuje ue brojanje a ti samo mozes dobit za fear jer je nas 20 bilo

SergejSjekloca

Player
Player
To sto si ti uso nama u dvoriste puko f1 ceko zadnjih par sekundi nije naš problem cuje ue brojanje a ti samo mozes dobit za fear jer je nas 20 bilo
bilo vas je 5 , i ne mogu dobiti fear jer mi niste brojali , de ste mi brojali ja bih bezao jer bih imao strah za svoj zivot . Vi ste me ubili bez razloga , i bez brojanja . Sramota je da imas tako mali ID i ne postujes pravila

Top Bottom