sve u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ako bude trebao pov dobice ko treba tebi sam rekao da se udaljis ti si nastavio da smaras napusio sam te nisam ti rekao da ti mama pusi toliko digitalniCITAV POV DA POSTAVIS MANGASU, OCIGLEDNO SMRDO SKRIVAS STA TI KAZES PA KAD DOBIJES ODGOVOR "IDEMO NA GRADSKI" CITAV POV ZAHTJEVAM!! TO STO SI TI MENI REKAO NEK TI MAMA PUSI PONAVLJAM, NAUCI DA POSTUJES LJUDE
Eeee bas to hocu da vidim kako si lijepo to rekao i kako si se odnosio nista vise, dok ti je drug govorio da prestanes da vrijedjas...ako bude trebao pov dobice ko treba tebi sam rekao da se udaljis ti si nastavio da smaras napusio sam te nisam ti rekao da ti mama pusi toliko dig
Ja ne placem samo trazim citav pov mili nista vise.... Ako ste upravu jel tesko postavit citav pov... To je jedino sto ja trazimVIDI SE SVE U POV NEMOJ DA PLACATE COVEK VAM JE REKAO PUSI KURAC I MAJKU DA SPOMINJES NIJE ISTO MOMAK SLEPI
Daj POV daj POV druuuuugggg daj pov od pocetka situacije to je to....mozes da trazis on je govorio tebi da se otkacis i da odes dok si ti bio navalio tu da smaras kad zatraze dobice
sve ti si niko da trazis pov ovde imas li svoj pov okaci ga pa da pogledamo tvoj
da cujemo kako krece njegovo vrijedjanjemozes da trazis on je govorio tebi da se otkacis i da odes dok si ti bio navalio tu da smaras kad zatraze dobice
sve ti si niko da trazis pov ovde imas li svoj pov okaci ga pa da pogledamo tvoj
Hahahahahhahahahahaaha kako vi placite zato ste i poceli tu da spamate ceo pov ceo pov onaj marin zato i laze da ce i ovaj dobiti nesta za da skine za da vas drug ne dobije to sto treba hahaha jadni ste momci jadni ste sve se vidi u pov videcete da ce sutra sve bude reseno placite vi samo i molite se preko svi sutra kukurikuJa ne placem samo trazim citav pov mili nista vise.... Ako ste upravu jel tesko postavit citav pov... To je jedino sto ja trazim
to u non-RP chat je sasvim drugi ID i sasvim Druga RP situacija molim za jos jednom pregled hvalaNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zaključim ovu žalbu.
Ovo nije početak situacije. Već ste kod ID 58190 i već ste pisali u non-rp četu.
Zahtevam POV od početka situacije.
Rok: 12h
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zaključim ovu žalbu.
Ovo nije početak situacije. Već ste kod ID 58190 i već ste pisali u non-rp četu.
Zahtevam POV od početka situacije (trenutak pre nego što ste došli kod bolnice kad je ID 58190 prišao itd.).
Rok: 12h