Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected SK | 77830, 71812, 82249, 77830, 80076, 9068

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46389
Players nickname
Rosalia Psycho
Suspect ID
0000
Date of violation
Nov 9, 2025
Time of violation
3:43
Proofs
https://streamable.com/8xlsvf

Fikus Fanculo

Srušio se brat, puls mu proveri...
Player
Imate u povu kako me ubijaju ponovo samo kako ne bih stigao na informal. Mozete videti moju prethodnu zalbu: Pending review - G.P. 3.2 | 52011 kao dokaz kada sam ubijen prvi put. Takodje na samom pocetku pova se moze videti da mi je pruzena prva pomoc od strane igraca 82249 a potom sam ponovo ubijen. Deluje mi da je ovo neka familija pa vi proverite i dajte im warn. Hvala! 😘

Don Andjelo

Player
Player
e pa evo ovako posto se pravis pametan dostavi ceo pov od pocetka gde nisi imao strah za svoj zivot sa 5 pusaka na glavi dostavi taj deo pa se onda zali i ovde u povu se to ne vidi sta si opisao dostavi ceo pov od pocetka RP situacije gde si prvi put podignut i odbio si da podignes ruke i ako si imao 5 puske na glavi zatim si ubijen jer je pozvat admin da speca mislim da ovo ne moze biti prihvaceno jer pre svega on je podignut i sa 5 pusaka na glavi govoreci mu podigni ruke imas puske na glavi on vadi kratki shotgun i krece pucati 5 ljudi zbog toga zahtevam ceo pov da pogledate. hvala

Last edited:

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zaključim ovu žalbu.

Ovo nije početak situacije, jer ste već mrtvi.
Zahtevam POV od početka situacije.

Rok: 12h

Fikus Fanculo

Srušio se brat, puls mu proveri...
Player
e pa evo ovako posto se pravis pametan dostavi ceo pov od pocetka gde nisi imao strah za svoj zivot sa 5 pusaka na glavi dostavi taj deo pa se onda zali i ovde u povu se to ne vidi sta si opisao dostavi ceo pov od pocetka RP situacije gde si prvi put podignut i odbio si da podignes ruke i ako si imao 5 puske na glavi zatim si ubijen jer je pozvat admin da speca mislim da ovo ne moze biti prihvaceno jer pre svega on je podignut i sa 5 pusaka na glavi govoreci mu podigni ruke imas puske na glavi on vadi kratki shotgun i krece pucati 5 ljudi zbog toga zahtevam ceo pov da pogledate. hvala
nemam kasno sam upalio snimanje, svakako me boli uvo sto bih dobio demorgan 60 min za fearrp kad ste vi prekrsili duplo gore pravilo i isao bi vam warn na fam, sreca vasa pa mi nije upaljen instant inace bi svi leteli

Don Andjelo

Player
Player
nemoj da se lazemo kad znas i sam da nije istina to sto pises ovde ne mozes ti nikome nabiti warn jer prvo mislis da si uspeo nesto a nemas blage veze

Status
Not open for further replies.
Top Bottom