Postovana Administracijo,ovu tako reci molbu pisem sa razmisljanjem.Zelim da se izjasnim povodom moga slucaja u kojem nisam kriv i zelim to da dokazem,vec duze vreme ne igram na vasem projektu zbog cega mi je jako zao.Administrator Aldin zna o cemu je rec i zelim da vas zamolim da razmotrite moju molbu i da me razumijete.Na vasem projektu sam bio clan state organizacije,LSPD gdje sam bio 27 cin (HC) i da naglasim da dok sam bio u organizaciji da sam radio bez i jedne greske gde sam vodio ispitivanje gdje je moje poznavanje pravila perfektno gdje nisam ni jednom pogresio.Stoga zelim da vam saopstim da mi je izuzetno zao zbog moga neznanja i moje neinformisanosti o datom discord serveru na kojem sam bio.Zelim da vam kazem da mi je zao sto nisam vise clan vaseg projekta koji izuzetno cenim i postujem stoga zelim da vas zamolim da ma razumijete i da mi date jos jednu sansu i zelim da naglasim da se ovakav slucaj vise nikada nece ponoviti.Na aplikaciji za clana administracije sam primljen na interviju,gdje sam usao u voice call sa administratorm.Gde sam ispotovao sve sto mi je receno prilikom pregledanja moga discorda,administrator mi je skrenuo paznju na serveru na kojem se nalazim o kojem nisam imao informaciju da je zabranjen od strane vase administracije i vasega projekta.Zelim da vam saopstim da se ovakva greska nece vise nikada vise ponoviti stoga vas molim da mi date jos jednu sansu.Sa postovanjem (Amar)