Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37181
Players nickname
Amar Correli
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
Nov 11, 2025
Time
10:47
Proofs
.

Amar510

Player
Player
Postovana Administracijo,ovu tako reci molbu pisem sa razmisljanjem.Zelim da se izjasnim povodom moga slucaja u kojem nisam kriv i zelim to da dokazem,vec duze vreme ne igram na vasem projektu zbog cega mi je jako zao.Administrator Aldin zna o cemu je rec i zelim da vas zamolim da razmotrite moju molbu i da me razumijete.Na vasem projektu sam bio clan state organizacije,LSPD gdje sam bio 27 cin (HC) i da naglasim da dok sam bio u organizaciji da sam radio bez i jedne greske gde sam vodio ispitivanje gdje je moje poznavanje pravila perfektno gdje nisam ni jednom pogresio.Stoga zelim da vam saopstim da mi je izuzetno zao zbog moga neznanja i moje neinformisanosti o datom discord serveru na kojem sam bio.Zelim da vam kazem da mi je zao sto nisam vise clan vaseg projekta koji izuzetno cenim i postujem stoga zelim da vas zamolim da ma razumijete i da mi date jos jednu sansu i zelim da naglasim da se ovakav slucaj vise nikada nece ponoviti.Na aplikaciji za clana administracije sam primljen na interviju,gdje sam usao u voice call sa administratorm.Gde sam ispotovao sve sto mi je receno prilikom pregledanja moga discorda,administrator mi je skrenuo paznju na serveru na kojem se nalazim o kojem nisam imao informaciju da je zabranjen od strane vase administracije i vasega projekta.Zelim da vam saopstim da se ovakva greska nece vise nikada vise ponoviti stoga vas molim da mi date jos jednu sansu.Sa postovanjem (Amar)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom