Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33183
Players nickname
Don Demonio
Administrators nickname
Zoki Roki
Date
Nov 9, 2025
Time
00:00
Proofs
https://prnt.sc/gO97KjKKbH9L , https://prnt.sc/gO97KjKKbH9L , https://prnt.sc/FntiKdK8vn3G , https://prnt.sc/2SkSZwnWdqxS

Don Demonio

Player
Player
Pozdrav postovana administracijo,
Zelim se zaliti na ban koji sam dobio pod pravilo 6.22, jer smatram da je kazna nepravedna i da situacija nije pravilno istrazena.
Uzeo sam oruzje iz gepeka s namjerom da ih koristim na eventu, sto sam i rekao jednom od high commandi kad me pitao zasto sam to uzeo. Dakle, nije se radilo o kradi
vec o koristenju oruzja za event. Nakon toga mi je drugi high commanda potvrdio da je pravi razlog mog kacenja to sto sam preuzeo biznis od porodice koji sam na kraju ja platio
svojim novcima. Znaci nisam posudjivao od porodice niti ista slicno vec sam ga platio u potpunosti, takodjer nikakav ugovor nije bio stvoren. Imam dokaz gdje se jasno vidi da jedan od high commandi
potvrdjuje da je to pravi razlog zasto su me kacili.

Ukratko:
Nisam prekrsio pravilo 6.22 jer sam koristio svo to oruzje za event uz dopustenje HC-a.
Lider porodice me je kacio zato jer sam "ukrao" biznis koji u opce nije ni pripadao porodici.

Takodjer imam slike di podrzavam njihovu zajednicu. Bio sam dobar sa svima, ali cim sam napustio porodicu i uzeo SVOJ biznis nastao je problem.
Oko 40 puta sam im boostovao discord zajednicu, to nisu mali novci za nekog tko je "kradljivac".
Sve dokaze imam i mozete ih vidjet.

Zamolio bih da se slučaj još jednom pregleda, uzimajući u obzir moj dokaz i činjenice navedene iznad.
Hvala unaprijed na razumijevanju i vremenu, Don Demonio.

LamboRambo0_0

Player
Player
Zelim se zaliti na ban koji sam dobio pod pravilo 6.22, jer smatram da je kazna nepravedna i da situacija nije pravilno istrazena.
Uzeo sam oruzje iz gepeka s namjerom da ih koristim na eventu, sto sam i rekao jednom od high commandi kad me pitao zasto sam to uzeo. Dakle, nije se radilo o kradi
vec o koristenju oruzja za event. Nakon toga mi je drugi high commanda potvrdio da je pravi razlog mog kacenja to sto sam preuzeo biznis od porodice koji sam na kraju ja platio
svojim novcima. Znaci nisam posudjivao od porodice niti ista slicno vec sam ga platio u potpunosti, takodjer nikakav ugovor nije bio stvoren. Imam dokaz gdje se jasno vidi da jedan od high commandi

Ukratko:
Nisam prekrsio pravilo 6.22 jer sam koristio svo to oruzje za event uz dopustenje HC-a.
Lider porodice me je kacio zato jer sam "ukrao" biznis koji u opce nije ni pripadao porodici.

Takodjer imam slike di podrzavam njihovu zajednicu. Bio sam dobar sa svima, ali cim sam napustio porodicu i uzeo SVOJ biznis nastao je problem.
Oko 40 puta sam im boostovao discord zajednicu, to nisu mali novci za nekog tko je "kradljivac".

Zamolio bih da se slučaj još jednom pregleda, uzimajući u obzir moj dokaz i činjenice navedene iznad.
Poznajem Sanela Paklenog i znam da nikad nebi krao od fama kojem je busto servere i odvozio barem 50 karavana proslog mjeseca i kad sam ja bio u mucijevima on mi je vadio uvijek puske dok nisam dobio rank.

LamboRambo0_0

Player
Player
I nisu neke velike pare u pitanju da oni okace clana koji im je mjesecima boosto server pravim novcem i vozio karavane do 3 ujutro za njih>

Don Demonio

Player
Player

Ukratko:

Slucajno sam 2 puta poslao isti sc evo sc koji fali. Screenshot

William Romanov

Player
Player
Postovana administracijo,
Obracam vam se povodom slucaja mog prijatelja koji je, po svemu sudeci, nepravedno optuzen za krsenje pravila. Verujem da je doslo do nesporazuma ili pogresne interpretacije situacije, te vas molim da jos jednom razmotrite odluku o sankciji.
Od trenutka kada se proculo da planira da otvori svoju familiju u okviru zajednice, deluje kao da se konstantno trazi razlog da mu se nalog ugasi. Ovakav pristup ostavlja utisak da se ne tretira ravnopravno sa ostalim clanovima, sto izaziva zabrinutost i osecaj nepravde medju nama koji ga poznajemo.
Pored toga, optuzbe koje se iznose protiv njega deluju potpuno nelogicno. Postavlja se pitanje koja bi bila poenta da ukrade par sokova i par pusaka ako na svom balansu ima preko 40 miliona? Takva tvrdnja jednostavno nema smisla i dodatno potvrduje da se radi o pokušaju da mu se nadje bilo kakav izgovor za sankciju.
Moj prijatelj je uvek postupao u skladu sa pravilima, poznat je kao odgovorna i korektna osoba, i verujem da zasluzuje fer tretman. Molim vas da uzmete u obzir sve okolnosti i da jos jednom objektivno sagledate njegov slucaj.
Unapred zahvaljujem na razumevanju i nadam se da ce pravda biti zadovoljena.

KIKIhr

Player
Player
Ova slika pokazuje koliko je vas prijatelj posten da nagovara duge na gluposti i poziva na vrijeđanje
To je samo djelic takvog ponasanja

Vzs2nbc.png

Memo Alberta

Player
Player
Plakanje za unban koji je posten od strane lidera ovaj lik s ovim ID 33183 bih se trebao detaljno da provjere njegovi logovi za unBan jer radio je mnoge stvari.

Don Demonio

Player
Player
Ova slika pokazuje koliko je vas prijatelj posten da nagovara duge na gluposti i poziva na vrijeđanje
To je samo djelic takvog ponasanja

Vzs2nbc.png
Što se može reći? Vraćam isto mjerom kao i vi prema meni. Pričate o poštenosti a kacite me jer nisam predao svoj biznis vašoj porodici. Hmm? 🤔

Status
Not open for further replies.
Top Bottom