Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28723
Players nickname
Tajson Bumbar
Suspect ID
46555
Date of violation
Nov 10, 2025
Time of violation
12:30
Proofs
https://youtu.be/ljWYm0AM0J8

taysonbumbar

Player
Player
ako treba duzi pov imam. Igrac kaze ako ga pustim da me nece hapsiti tj preti ako ga nepusitm da ce da me okaci, iako nista nisam prekrsio. Imam pov od 25 minuta ako treba posalt cu, ako odbijete za blackmailing pogledajte pov u koje vrjedja admina [38843]. Ali smatram da ako ovo nebude kaznjeno to je los primjer jer ce svi krenuti pricati pd,fib,shap itd da ako ih nepuste da ce ih kaciti ovo ono i neki neiskusni ce mozda popustiti praznim pretnjama. isto da se ogradim proverio sam prvo za pasos dok je imao masku da mu necepam bez razloga ako to nije on tj ako on nije trazeno lice, u zatvoru je maska skinuta i po IC imam dokaz da je to on sa pasosa te sam ga uhapsio samo za 1 zvezdicu koju je imo za trazenost od drzave tako da nisam prekrsio nista ni pg mg nista. A bas ako vam to nekako nije blackmailing moze biti i rp2win zato sto zna da je trazen [i mozda je bio tu za pc] ali kao kad ga trazimo pasos nije tu i tako izbjegava rp situaciju u svoju korist.

Milos Borge

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlućio sam odbiti ovu žalbu.

Blackmail nije prekršen,Blackmail ti je kada te ucenjuje sa ingame parama, Naprimer kažeti "Daj mi 100k da te ne kaćim".

Status
Not open for further replies.
Top Bottom