Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78919
Players nickname
Omar Kazzanovaa
Suspect ID
1079
Date of violation
Nov 10, 2025
Time of violation
21:03
Proofs
https://youtu.be/SLJ7LOOsWyA

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Player
Dosao sam u fib da se zalim na uposlenika. Tokom zalbe se pojavio taj igrac i poceo da me vrjedja i prjedi:
Mrs majumune jedan
Jedi govna
Jebem li te usta
Oci cu ti iscupati
Konju jedan...
Smatram da ovaj igrac krsi pravila i treba dobiti kaznu
Tokom cijelog snimka sve je rp situacija samim tim ja tebe nigdje nisam OOC uvrijedio sve kroz pricu i karaktera na serveru. A evo i moja biografija koja me podrzava u tome, Approved - FIB Korumpirana biografija I Ajdin Luxury I 1079. Vidimo se u roleplayu opet;)

Samo da napomenem da se njegov glas ne čuje, upali mikrofon idući put kumeeeeeeee

Last edited:

Kizule Macakk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu da zaključim ovu žalbu.

Na POV-u se ne čuje Vaš glas. Zahtevam POV gde se čuje mikrofon.

Rok: 16h

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Player
Glas je dublji u tvom snimku jeri to namjerno uradim u gradu kako bi me ljudi manje ismijavali zbog mog glasa i govorili mi kako sam kidara.
Srećo moja na mom snimku cujes se ko da pušiš Marlboro Red core od 7 godine života glas dubok ko iz bunara da pričaš ne farbaj me tu nisam ja od jučer< 3

SltakiKiwi

Player
Player
Srećo moja na mom snimku cujes se ko da pušiš Marlboro Red core od 7 godine života glas dubok ko iz bunara da pričaš ne farbaj me tu nisam ja od jučer< 3
Sreco moja to sto si ti izeditovao i napravio dublji glas neg sto jest nije moja stvar i nije opravdanje na tvoj rjecnik i ponasanje prema drugim igracima grada. Ja svoj glas mogu svakom adminu dokazat na koji god nacin hoce. I lp. admini su tu da rjese takvo ponasanje i uvrede, nema potrebe da saljes besmislice i da se pravdas kada je na snimku ocigledno sta si rekao i kako si se ponasao.
Pozdrav

Nelo

Player
Player
Sreco moja to sto si ti izeditovao i napravio dublji glas neg sto jest nije moja stvar i nije opravdanje na tvoj rjecnik i ponasanje prema drugim igracima grada. Ja svoj glas mogu svakom adminu dokazat na koji god nacin hoce. I lp. admini su tu da rjese takvo ponasanje i uvrede, nema potrebe da saljes besmislice i da se pravdas kada je na snimku ocigledno sta si rekao i kako si se ponasao.
Pozdrav
Braca se kace u 2025 godini 🥱

Laki Onyx

Player
Player
Ovo je cist G.P 3.1 + FailRp za vezivanje bez razloga.Ovakvo vikanje,vredjanje nisam nikada cuo,nijedna biografija ovo ne opravdava.. ako ti odbiju zalbu posalji slobodno Muji,Abrahamu.
nije fail rp zbog vezivanja em sto ima korumpiranu em sto je na drzavnom posedu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom