Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
82037
Players nickname
Sergej
Suspect ID
82814
Date of violation
Nov 10, 2025
Time of violation
22:16
Proofs
https://youtu.be/793EpgWZzI0

SergejSjekloca

Player
Player
Išao sam na intervenciju i mojom greškom sam prešao u suprotnu traku i udario igrače.
Nakon što sam shvatio da sam ih udario, izašao sam iz auta kako bih se izvinio i pružio medicinsku pomoć u skladu sa RP-om.
Igrač je odmah krenuo da uznemirava i prikazuje neprikladno ponašanje. Ja sam pokušao da ostanem u karakteru i pružim pomoć, ali je on krenuo da vređa OOC. Rekao je: "Sad ću te prijavim, ići ćeš na forum, dobićeš otkaz Majmune." S obzirom na to da spominje forum, ovo spada u OOC vređanje, jer nije u karakteru.
Nakon toga, krši Powergaming (PG) jer me pretražuje, a udaljen je 5 metara od mene, niti gleda u mene.
Nakon što me je pretražio, krenuo je da vrišti i blokira. Njegovo celokupno ponašanje jasno krši pravilo ;
6.12 Ograničeno je uznemiravanje zaposlenika EMS -a tijekom obavljanja dužnosti ili pokazivanje neprikladnog ponašanja u odnosu na zaposlenike EMS -a (iznimka - zaposlenik EMS -a nije poštovao) | Zabrana do 7 dana
Na 0:45, igrač 77728 mi radi CR (Namerno udaranje voizila) time što me namerno udara dva puta .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom