Poštovani administratori, Želim da vam se iskreno izvinim zbog situacije koja je dovela do mog bana. Potpuno razumem vašu odluku i preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Do svega je došlo zbog nekoliko glupih panela i nesmotrenih odluka sa moje strane, koje su bile rezultat pogrešnog pristupa i loše procene, a ne zle namere. Duboko žalim zbog toga što sam prekršio pravila i što sam eventualno narušio iskustvo drugih igrača. Želim iskreno da se vratim na server, da ponovo provodim lepo vreme i zezam se sa starim prijateljima, kao što je bilo ranije. Nikada mi nije bila namera da napravim problem ili da nepoštujem trud koji ulažete u održavanje servera. Naučio sam lekciju iz ove situacije i mogu iskreno da obećam da se ovako nešto više nikada neće ponoviti. Ako mi pružite drugu šansu, potrudiću se da svojim ponašanjem i RP igrom pokažem da sam izvukao pouku, da poštujem pravila i da zaista cenim zajednicu koju ste izgradili. Još jednom se iskreno izvinjavam i nadam se da ćete razmotriti moju žalbu i omogućiti mi povratak na server.