Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29899
Players nickname
Milan Baj
Administrators nickname
Abraham_Elkhabib
Date
Nov 11, 2025
Time
20:53
Proofs
xx

Milan_Baj

Player
Player
Poštovani administratori, Želim da vam se iskreno izvinim zbog situacije koja je dovela do mog bana. Potpuno razumem vašu odluku i preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Do svega je došlo zbog nekoliko glupih panela i nesmotrenih odluka sa moje strane, koje su bile rezultat pogrešnog pristupa i loše procene, a ne zle namere. Duboko žalim zbog toga što sam prekršio pravila i što sam eventualno narušio iskustvo drugih igrača. Želim iskreno da se vratim na server, da ponovo provodim lepo vreme i zezam se sa starim prijateljima, kao što je bilo ranije. Nikada mi nije bila namera da napravim problem ili da nepoštujem trud koji ulažete u održavanje servera. Naučio sam lekciju iz ove situacije i mogu iskreno da obećam da se ovako nešto više nikada neće ponoviti. Ako mi pružite drugu šansu, potrudiću se da svojim ponašanjem i RP igrom pokažem da sam izvukao pouku, da poštujem pravila i da zaista cenim zajednicu koju ste izgradili. Još jednom se iskreno izvinjavam i nadam se da ćete razmotriti moju žalbu i omogućiti mi povratak na server.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom