Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
69645
Players nickname
Vaske Ciilindaric
Suspect ID
50889 50765
Date of violation
Nov 12, 2025
Time of violation
00 00
Proofs
https://youtu.be/mD0qzEqzPn0

milee

🤣
Player
Pa da dobijemo karikaturu kao sto si ti xD
Neka zanimljivije je ovako... Sledeci put rastavljam komp na delove kad me budes hapsio ! :D
Ahahahahahahahha xd u 2025 vidi se da imas preko 25 god,cuti bolje ugasi komp iz struje i prosiri stanovnistvo

Peaky Blinder

VIP - Oko novca svet se vrti 🔊
Player
Ahahahahahahahha xd u 2025 vidi se da imas preko 25 god,cuti bolje ugasi komp iz struje i prosiri stanovnistvo
Sala je sala ovo je preslo u OC vredjanje na osnovu godina. A i ostaloga sto doticni zna i dira se toga.

Stefan Shelby

-tihi potok breg roni-
Player
Bas me zanima adminovo misljenje na ovo, i zanima me samo sta ce da pomisli kad vidi ko je sve u pd-u.

Peaky Blinder

VIP - Oko novca svet se vrti 🔊
Player
POVOACIM!
Nema sad povlacenja. Nek admin pregleda ovo oc vredjanje i vredjanje zbog toga sto nemozemo da imamo decu a lepo sam vam rekao da se sa tim ne salite. Sala je sala al granice mislim da treba da postoje sto mi u nasim godinama znamo i nediramo gde netreba. Kod kabla i interneta je i bilo zanimljivo al vredjanje na osnovu godina i provociranja na osnovu RL je koliko ja znam strogo zabranjeno....

Milos Borge

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.

ID 50889 dobit će kaznu za Combat Log (CL- Zabranjeno je napustanje igrice da bi izbegli RP situaciju).
ID 50765
dobit će kaznu za Combat Log (CL- Zabranjeno je napustanje igrice da bi izbegli RP situaciju).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom