Ko se ovde svadja mi ovde diskutujemo koji deo sledece da izvadimo iz kompaBolje idite pravite decu nego sto se svadjate ovde sa nama
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ko se ovde svadja mi ovde diskutujemo koji deo sledece da izvadimo iz kompaBolje idite pravite decu nego sto se svadjate ovde sa nama
Molim admina da razmotri ovo za OC vredjanje... Mislim da treba da postoji granica. Mi nemozemo da imamo dece i ovo nas strasno pogadja.Bolje idite pravite decu nego sto se svadjate ovde sa nama
Ahahahahahahahha xd u 2025 vidi se da imas preko 25 god,cuti bolje ugasi komp iz struje i prosiri stanovnistvoPa da dobijemo karikaturu kao sto si ti xD
Neka zanimljivije je ovako... Sledeci put rastavljam komp na delove kad me budes hapsio !![]()
Moze ramKo se ovde svadja mi ovde diskutujemo koji deo sledece da izvadimo iz kompa
Sala je sala ovo je preslo u OC vredjanje na osnovu godina. A i ostaloga sto doticni zna i dira se toga.Ahahahahahahahha xd u 2025 vidi se da imas preko 25 god,cuti bolje ugasi komp iz struje i prosiri stanovnistvo
Ne mora ajde deda idi spavaj uskoro posaoMislim da admin mora da kazni ovo OC vredjanje
Kasno ja ga vec izvadio, jbg usro se video da me zaustavlja murija pa ja brze bolje vadio komponenteMoze ram
u jbt ja postao deda sa 17 godNe mora ajde deda idi spavaj uskoro posao
Kakvo oc vredjanje vi ste prvi krenuli, ajmo treba ranije krenuti na posao bude guzvaSala je sala ovo je preslo u OC vredjanje na osnovu godina. A i ostaloga sto doticni zna i dira se toga.
Dobro videcemo sta ce admini odgovoritiBas me zanima adminovo misljenje na ovo, i zanima me samo sta ce da pomisli kad vidi ko je sve u pd-u.
Nema sad povlacenja. Nek admin pregleda ovo oc vredjanje i vredjanje zbog toga sto nemozemo da imamo decu a lepo sam vam rekao da se sa tim ne salite. Sala je sala al granice mislim da treba da postoje sto mi u nasim godinama znamo i nediramo gde netreba. Kod kabla i interneta je i bilo zanimljivo al vredjanje na osnovu godina i provociranja na osnovu RL je koliko ja znam strogo zabranjeno....POVOACIM!
Jedva cekam kad sutra ustanem legne penzija i vidim novineDobro videcemo sta ce admini odgovoriti
Kako ce se zvati dete FailRp ili FearRp
Izvini deda za takva imena ipak ce se zvati vdn
- Zabranjeno je vrijeđanje bilo koga i izazivanje uvreda; IMPORTANT - Pravila za popunjavanje žalbe