By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Boli nas kuracgospodin pod imenom stefan shelby radi kao ems a ima dosije
ukoliko treba POV:
Mislim da fib i lspd mora da nauci kako se hapse lica do tad ce se ovo desavati sve cesce i cesce, i nije ems kriv za neprofesionalnost fib-a i lspd-a.gospodin pod imenom stefan shelby radi kao ems a ima dosije
ukoliko treba POV:
pa doso bata do mene reko da proverim za sta je hapsen i nabaso na to sta da ti kazem pitaj stefanaI ti si to tek tako iz cista mira doznao ? 80 i kusur hiljada gradjana i ti bas njega naso xD
Bravo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
au koji si ti digitalac, umesto lepo da odes kod njih na sastanak i kazes da ima dosije, a ne ti si slepac pa kacis EMSgospodin pod imenom stefan shelby radi kao ems a ima dosije
ukoliko treba POV:
jbg i oni su mogli doc na sastanak al su odlucili kacit. ako oni oce kacit kacit cu i jaau koji si ti digitalac, umesto lepo da odes kod njih na sastanak i kazes da ima dosije, a ne ti si slepac pa kacis EMS
Nisi ti dovoljan rank da napises department 🥹jbg i oni su mogli doc na sastanak al su odlucili kacit. ako oni oce kacit kacit cu i ja
Ja sam to naplacivao bar 950kLjudi pa kako ne kontate desav se ista stvar ko i prije sada se rankovi i ulazak u ems placaju nema tu regrutacije mom frendu je nudio 400k da mu da da bude rank 25