Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17493,78159 i 79931
Players nickname
nesjecam se
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Nov 12, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/o_ojHM39d74

Kristina Milivoje

Player
Player
Pozdrav ja sam toni lajv strimer ja va se javljam sa pitanjem da me se anbanuje sa moja tri akaunta ja cu vam sad sve reci imam jednog prijatelja koji je iz srbije ja sa iz hrvatske i on jeneki velkiki citer za te sve citove i on me je ponudijo da mi napravi neki cit za novac ja sam se slozijo ali on je reko za 5Eura ja sam mu poslo an stimvalet tog datma i t imam sliakno ali on je smislijo da mus e jkao stim od tada pokvarijo ali on je reko beam veze ja sa, mu reko dobro on mi je na t rekko da mu dam moju lozinku i sve da moze da mi to napravi ja sam se slozijio jer sam djete od 13Godina i nisam zao posljedice tu sam ja krin ali ja kada sam mu dao on je sazno nekako moju lozinku osd stima i uso u moj stim i izbacijo je mene i bloko me i na svem me izbacjo ja sam se naljutihjo i poprico inda na drugaciji nacin sa njim zojst da mi vrati mađutim on je rekona to da mu ja dan 20Eura pa ce onda tek ja sma mu dao sto se vidi na snimku da sam mu polaso askli on me je opet somo ali ja sam tajk dedan tip koji lajva i koji volin lajvati pa sam uztao od mog rđaka akaun i da ja sam to eradijo banivejdo i priznajem ali taj dan ja pogledam ofrtum on je krao iz skladista na mom akauntu i naravno okacili ga i kao st vidite ja sam mu tocno tog datuma pi napiso zastosi mi smjesijo perma ban i ja sam nastavijo nda igrati od mog rođaka akauntu dok nisa sada ni jna njemu dobijo perma ban a to je Id:17493 mozete mis amo taj i odbanati ako mozete jos jednom kazem lajv strime r sam lajvam na projektiu GrandRp te ga sponzoriram i jako volim tajk derver oko poroga perma bana nisam kriv a isp sam kriv ja sam reko svuz ituaciju kako je molijo bih ako je ikako moguce Anban molimvas Lp. i9 aj admin nik neim koji cu napisati to je od ovoga 17493ID da znate.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom