Ne razumem sta nije jasno kod dostavljanja kontra pova ? Kao sto se vidi nisam napravio CL nego mi je puko internet, Jesam ja kriv sto mi je puko net....
A to sto me vredjaju na forumu to nikom nista... Mislim da treba da naucite ADMINISTRATORE da pogledaju pov koji je dostavljen i da razumno donesu odluku a ne da nas zatvaraju bez veze.
1 da sam u organizaciji dobio bi upozorenje bio bi izbacen ni kriv ni duzan
2 izgubicu pijacu jer sam dobio 3 sata
3 sta nije jasno u dostavljanju kontra pova na njegovu zalbu odma ispod je zalepljen pov kao dokaz da nam je pukao internet
4 Dali treba kvariti ljudima igru i ako nisu krivi jer je potrebno da prvo zavrse u zatvoru pa da se zale da bi izasli
kontra pov koji je bio postavljen odma ispod da se ovo nebi dogodilo
A to sto me vredjaju na forumu to nikom nista... Mislim da treba da naucite ADMINISTRATORE da pogledaju pov koji je dostavljen i da razumno donesu odluku a ne da nas zatvaraju bez veze.
1 da sam u organizaciji dobio bi upozorenje bio bi izbacen ni kriv ni duzan
2 izgubicu pijacu jer sam dobio 3 sata
3 sta nije jasno u dostavljanju kontra pova na njegovu zalbu odma ispod je zalepljen pov kao dokaz da nam je pukao internet
4 Dali treba kvariti ljudima igru i ako nisu krivi jer je potrebno da prvo zavrse u zatvoru pa da se zale da bi izasli
kontra pov koji je bio postavljen odma ispod da se ovo nebi dogodilo