Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Trifke Ray

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL:Omer
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 21:00-05:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):8h
6. Vaš Discord:alexx1312x
7. Vaše ingame ime:Trifke Ray
8. Vaš ID:79450
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:state-a

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?Želim postati admin jer volim Grand RP zajednicu i želim doprinijeti njenom razvoju. Volim pomagati igračima, rješavati probleme i održavati fer i zabavno okruženje na serveru. Smatram da imam dovoljno iskustva i zrelosti da budem pravedan i odgovoran član admin tima.
2. Koje su vaše prednosti?Želim postati admin jer volim Grand RP zajednicu i želim doprinijeti njenom razvoju. Volim pomagati igračima, rješavati probleme i održavati fer i zabavno okruženje na serveru. Smatram da imam dovoljno iskustva i zrelosti da budem pravedan i odgovoran član admin tima.
3. Koje su vaše najveće slabosti?Želim postati admin jer volim Grand RP zajednicu i želim doprinijeti njenom razvoju. Volim pomagati igračima, rješavati probleme i održavati fer i zabavno okruženje na serveru. Smatram da imam dovoljno iskustva i zrelosti da budem pravedan i odgovoran član admin tima.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)Daa, potpuno sam spreman. Razumijem da admin mora biti neutralan i profesionalan, te da je uloga administracije da brine o igračima i poštovanju pravila, a ne o ličnom RP napretku.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?Ne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom