Bok ja sma Toni ja sam live strimer poštujem server grandRp i pometilis u mi perma ban i sazali moej lične podatke međutim da ja nastavim rtolplajati na grand Rp serveru ja sam napravijo jos jedanm server tojest hna jos jedan ID da mogiu livati na tik toku iamm 13godina i sve je bilo tako da sam ja htijo da mi ta dedan lik napravi nesto na serveru i on je reko 5Eura ja sam nam to reko dobro eto ti preko stim valeta ja sam njemu poslo na njegov stim valet i on je na to smislijo da mu se nesto desilo sa stimom i kda ase to desilo on je meni rkewo ma nema vezeve samo mi dajk svoj mejl i svoju lozinku a ja kao najivan klinac sam pristo i dao mu ja kada sam mu dao on je mene blokiro izbacjo me iz mog tima i sve ja sam to sredijo ja sada imam vec drgi sttim akaaunt ali ja bi volijo anban i ja ssam na to da mi on vrati jer sam anjivan izgubijo 30Eura i to se sve vidi na snimku koji sam stavijo ja jako zelim Anban sa moja 2akanta ako je moguce zelim nastaviti rolplajati na serveru GrandRp akomje moguce da ,em se anbana sponzoriram +vas lajvam na tiktoku i zovem se na Tik Toki ako vas zanima egonis67
molijo bi anban jer nisam ni kriv oko prerme bana i da kda budete geldali snimak poruke kada je poslala zasto si mi smjestijo permaban je u isti dan kada sam i dobijo perma ban molijo bi stvarno vas da me se anbana hvala punmo na pažnji oprostite na smetnji Lp.
i OKO NIKNEJMA NISAM SIGURASN.
molijo bi anban jer nisam ni kriv oko prerme bana i da kda budete geldali snimak poruke kada je poslala zasto si mi smjestijo permaban je u isti dan kada sam i dobijo perma ban molijo bi stvarno vas da me se anbana hvala punmo na pažnji oprostite na smetnji Lp.
i OKO NIKNEJMA NISAM SIGURASN.