1. Vaše ime u IRL djordje
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan od 5h do 7h
5. Vaš Diskord djordje 513
6. Vaše Ingame ime djordje kamatovic
7. Vaš ID 69011
2.1
Iako do sada nisam vodio nijednu organizaciju, skoro uvek sam bio deo HC-a i pomagao liderima u vođenju. Imam dosta iskustva u radu sa ljudima, organizovanju akcija i održavanju discipline.
Već dugo želim da dobijem priliku da postanem lider, jer verujem da mogu pokazati koliko sam odgovoran, aktivan i posvećen igrač. Ovo bi bila moja šansa da pokažem šta znam i da dokažem da sam spreman da vodim sopstvenu ekipu.
2.2
The Families su mi oduvek bile najzanimljivija i najaktivnija banda. Volim njihovu lokaciju, boju, stil i istoriju na serveru. Moj cilj je da vratim staru slavu zelenih — da ponovo postanu banda koja se poštuje i koja dominira turfovima.
Sa dobrim timom i organizacijom, verujem da možemo biti među najjačima u getu bez nepotrebnih warnova ili problema.
2.3
Glavni razlog zašto želim da budem lider The Families je što želim da napravim ozbiljnu, ali zabavnu organizaciju, gde će svi članovi imati svoje mesto i osećaj pripadnosti.
Hoću da stvorim ekipu koja će zajedno da igra, da se druži i da napreduje — ne samo da puca, već i da radi jak RP i da ima dobar odnos sa svim članovima.
3.1 Aktivnost i disciplina
Organizacija bi imala jasan raspored i pravila. Aktivnost bi se bodovala, a svaka lenjost bi se kažnjavala.
Želim da se svaka racija, turf i RP situacija odrade maksimalno ozbiljno.
Svaki član mora znati osnovna RP pravila, ali i kako da se ponaša u stresnim situacijama bez nonRP-a.
3.2 HC i zamenici
HC bi činio tim ljudi koji su već pokazali sposobnost i odgovornost.
Zamenici bi bili raspoređeni po ulogama — neko bi bio zadužen za turf, neko za akcije, a neko za RP.
Tako bi organizacija uvek bila stabilna, čak i ako ja nisam online.
3.3 Grafiti i turf sistem
Formirao bih Graffiti Team i Turf Team — svako bi imao svoj zadatak i cilj.
Turf tim bi imao svakodnevne treninge i planove napada.
3.4 Odnosi sa drugim bandama
Trudio bih se da zadržim fer odnos sa ostalim bandama, ali bez saveza.
Rivalitet je ono što čini ghetto zanimljivim — sve bi se rešavalo RP putem, na terenu.
3.5 Kazne i nagrade
Svaka greška bi imala svoju kaznu — opomena, rankdown, suspend ili kick.
Ali, svaka dobra akcija, turf ili RP bi donosila i nagrade — rank up, novčanu nagradu ili javnu pohvalu pred celim timom.
(1) Suspend
(2) Gangsta
(3) Cholo
(4) Ghetto Cleaner
(5) Ghetto warrior
(6) Enforcer
(7) Graffiti Team
(8) Graffiti Leader
(9) Turf
(10) O.G
(11) Zeleni
(12) Desna ruka
(13) Glava
Moja želja je da napokon dobijem priliku da vodim svoju prvu organizaciju i da dokažem da iskustvo, ozbiljnost i želja mogu biti dovoljni da naprave jak tim.
Želim da The Families ponovo postanu simbol discipline i dominacije u getu.
Ako dobijem ovu priliku — garantujem da ću je iskoristiti maksimalno ozbiljno i da ću opravdati poverenje.
Hvala na čitanju.
Srećno svim ostalim kandidatima!!!!
-djordje kamatovic
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan od 5h do 7h
5. Vaš Diskord djordje 513
6. Vaše Ingame ime djordje kamatovic
7. Vaš ID 69011
1. Lider za: The Families
2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije? (Tri razloga uz objašnjenje)
2.1
Iako do sada nisam vodio nijednu organizaciju, skoro uvek sam bio deo HC-a i pomagao liderima u vođenju. Imam dosta iskustva u radu sa ljudima, organizovanju akcija i održavanju discipline.
Već dugo želim da dobijem priliku da postanem lider, jer verujem da mogu pokazati koliko sam odgovoran, aktivan i posvećen igrač. Ovo bi bila moja šansa da pokažem šta znam i da dokažem da sam spreman da vodim sopstvenu ekipu.
2.2
The Families su mi oduvek bile najzanimljivija i najaktivnija banda. Volim njihovu lokaciju, boju, stil i istoriju na serveru. Moj cilj je da vratim staru slavu zelenih — da ponovo postanu banda koja se poštuje i koja dominira turfovima.
Sa dobrim timom i organizacijom, verujem da možemo biti među najjačima u getu bez nepotrebnih warnova ili problema.
2.3
Glavni razlog zašto želim da budem lider The Families je što želim da napravim ozbiljnu, ali zabavnu organizaciju, gde će svi članovi imati svoje mesto i osećaj pripadnosti.
Hoću da stvorim ekipu koja će zajedno da igra, da se druži i da napreduje — ne samo da puca, već i da radi jak RP i da ima dobar odnos sa svim članovima.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Aktivnost i disciplina
Organizacija bi imala jasan raspored i pravila. Aktivnost bi se bodovala, a svaka lenjost bi se kažnjavala.
Želim da se svaka racija, turf i RP situacija odrade maksimalno ozbiljno.
Svaki član mora znati osnovna RP pravila, ali i kako da se ponaša u stresnim situacijama bez nonRP-a.
3.2 HC i zamenici
HC bi činio tim ljudi koji su već pokazali sposobnost i odgovornost.
Zamenici bi bili raspoređeni po ulogama — neko bi bio zadužen za turf, neko za akcije, a neko za RP.
Tako bi organizacija uvek bila stabilna, čak i ako ja nisam online.
3.3 Grafiti i turf sistem
Formirao bih Graffiti Team i Turf Team — svako bi imao svoj zadatak i cilj.
Turf tim bi imao svakodnevne treninge i planove napada.
3.4 Odnosi sa drugim bandama
Trudio bih se da zadržim fer odnos sa ostalim bandama, ali bez saveza.
Rivalitet je ono što čini ghetto zanimljivim — sve bi se rešavalo RP putem, na terenu.
3.5 Kazne i nagrade
Svaka greška bi imala svoju kaznu — opomena, rankdown, suspend ili kick.
Ali, svaka dobra akcija, turf ili RP bi donosila i nagrade — rank up, novčanu nagradu ili javnu pohvalu pred celim timom.
Rankovi
(1) Suspend
(2) Gangsta
(3) Cholo
(4) Ghetto Cleaner
(5) Ghetto warrior
(6) Enforcer
(7) Graffiti Team
(8) Graffiti Leader
(9) Turf
(10) O.G
(11) Zeleni
(12) Desna ruka
(13) Glava
Moja želja je da napokon dobijem priliku da vodim svoju prvu organizaciju i da dokažem da iskustvo, ozbiljnost i želja mogu biti dovoljni da naprave jak tim.
Želim da The Families ponovo postanu simbol discipline i dominacije u getu.
Ako dobijem ovu priliku — garantujem da ću je iskoristiti maksimalno ozbiljno i da ću opravdati poverenje.
Hvala na čitanju.
Srećno svim ostalim kandidatima!!!!
-djordje kamatovic