By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!busio bi i ti kad bi znao kakoZanima me kako me doticni probusio kroz vrata i kako me uopce mogao vidjet nek se PC checka doticnog jer mi se cini da malo busi kroz zidove i ima 9 killova
Nemoj gasit internet iduci put kad te pc checkajubusio bi i ti kad bi znao kako
Decko nazad na patrole jer za evente nisiNemoj gasit internet iduci put kad te pc checkaju
Pola granda zna da je ovaj gasio internet namjerno da se izvuce sa pc checka jer je citer i zato 100% nece dostavit povDecko nazad na patrole jer za evente nisi
Decko nemozes rec da kliment ima cit decko pre sve zna da se puca onda moze da turfa u koju god organizaciju zeli a ti si roleplejer bezruki koj ide po patrolePola granda zna da je ovaj gasio internet namjerno da se izvuce sa pc checka jer je citer i zato 100% nece dostavit pov
crni jel to znaci da si crn ili da volis crne?Zanima me kako me doticni probusio kroz vrata i kako me uopce mogao vidjet nek se PC checka doticnog jer mi se cini da malo busi kroz zidove i ima 9 killova