SVE u POV.
Zeljko Secondigliano Player Player Joined Jun 18, 2025 Messages 110 Yesterday at 3:20 PM #2 Tungsten said: SVE u POV. Click to expand... Moras isto i na youtub na klip sta stavis usto sto i odje failrp i ti id kopiraj to i stavis na klipu na naslov
Tungsten said: SVE u POV. Click to expand... Moras isto i na youtub na klip sta stavis usto sto i odje failrp i ti id kopiraj to i stavis na klipu na naslov
Tungsten Player Player Joined Jul 28, 2025 Messages 66 Yesterday at 3:23 PM #3 Hvala Zeljko, nije mi administracija do sada trazila da menjam naslove na youtube klipovima ali nije problem ako zatraze promenicu
Hvala Zeljko, nije mi administracija do sada trazila da menjam naslove na youtube klipovima ali nije problem ako zatraze promenicu
Andelko Bakowski ♙ →⏳→ ♛ Server Administrator Joined Sep 28, 2022 Messages 258 Yesterday at 4:03 PM #4 Pregled u toku.
Andelko Bakowski ♙ →⏳→ ♛ Server Administrator Joined Sep 28, 2022 Messages 258 Yesterday at 4:04 PM #5 Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatit zalbu ID 42930 ce biti kaznjen za Fail RP (zaustavili ste igraca bez ikakvog razloga)
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatit zalbu ID 42930 ce biti kaznjen za Fail RP (zaustavili ste igraca bez ikakvog razloga)