Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
2014
Players nickname
Stevica
Suspect ID
39013
Date of violation
Nov 17, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/members/97481/

Conee

Player
Player
Za konstanto treba imati oko 120 dana bana a ja i za 1.1 i za 1.8 sam dobio ban i posle 1-5 dana sam bio unbanovan a ostalo su sve neke sitne kazne za pg mg i tkd ostalo je pre godinu ipo + dana 🤔

Conee

Player
Player
I jos samo jedno da se nadovezem nzm kome tacno kvarim rp jer me zna 90% servera i sa svima sam top a pritom i nzm kojim nacinom nekome upropastam role play jer ja kad god sam tu ja sam u crime i poboljsavam sve sto moze da potvrdi svaki lider kod koga sam bio a bome i state jer im je zanimljivije kad radimo nesto 🤫😅

Conee

Player
Player
I pritom samo admin koji bude pregledavao nek obrati paznju da pola zalbi kojih je stavio nisu za mene ili su okacene al ja nisam dobio i duplirao je neke zalbe i zalbe koje sam pisao za unban 🫣😅

Last edited:

Conee

Player
Player
Pritom na mom forum nalogu na mom id kad se ukuca vise od 4 strane su sa nemackog servera ne kontam kako su tu al aj ostalo su moje zalbe i prijave i malo zalbi na mene sitnih 🫣

Filip Overty

Player
Player
Imali su ljudi i vise zalbi pa i dalje igraju i nisu dobili a cone koji je tu uvek ovo i nije nista jos su stare zalbe i ne kvari nikome rp uvek je tu za svakog 😁

Status
Not open for further replies.
Top Bottom