Ukratko sta se dogodilo jeste da sam pustio svoje vozilo na auto pilot da vozi ka mom bunker, desilo se to da me je neko vozilo udarilo i da su me ubili naravno se niko od njih ne cuje, ali se zato drugi zvukovi cuju kao sto se i moze videti. Posto nisam bio pri tipkama jel nisam ja vozio auto, ja nisam namerno izbegavao ili ignorisao interakcije u igri. Da sam bio svesno ignorisao FEAR RP ima smisla, ovo sada je besmisleno, sta da sam ja ostavio svog karaktera u igrici negde na ulici i otisao u OOC bio krenuo u WC neko dodje da me roba i to ima smisla da ja nakon toga dobijem FEAR RP. Mislim stvarno ovakve stvari su smene za Administraciju, izvrsite lepo obuku sa osobama , a ne tek tako da na svoju ruku nesto rade, a ne mene ubija ko zeli i kako zeli, a ja sam OOC otisao do dece i supruge na par minuta i tacno se i cuje sve kada sam se vratio i kako nikoga nije bilo pa ni Admina koji me je ubacio u zatvoru, a tvrdi da je bio svo vreme prisutan i da me je video kako krecem kolima, ali mi se nije obratio niti pojavio bilo gde da ga ja vidim i da mi objasni sta se dogodilo za tih 5 minuta.