Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
81500
Players nickname
Zeljko Mihajlov
Administrators nickname
Miki Smajser
Date
Nov 17, 2025
Time
17:00
Proofs
https://youtu.be/BeslDqHUq_A

Zeljko M

Player
Player
Ukratko sta se dogodilo jeste da sam pustio svoje vozilo na auto pilot da vozi ka mom bunker, desilo se to da me je neko vozilo udarilo i da su me ubili naravno se niko od njih ne cuje, ali se zato drugi zvukovi cuju kao sto se i moze videti. Posto nisam bio pri tipkama jel nisam ja vozio auto, ja nisam namerno izbegavao ili ignorisao interakcije u igri. Da sam bio svesno ignorisao FEAR RP ima smisla, ovo sada je besmisleno, sta da sam ja ostavio svog karaktera u igrici negde na ulici i otisao u OOC bio krenuo u WC neko dodje da me roba i to ima smisla da ja nakon toga dobijem FEAR RP. Mislim stvarno ovakve stvari su smene za Administraciju, izvrsite lepo obuku sa osobama , a ne tek tako da na svoju ruku nesto rade, a ne mene ubija ko zeli i kako zeli, a ja sam OOC otisao do dece i supruge na par minuta i tacno se i cuje sve kada sam se vratio i kako nikoga nije bilo pa ni Admina koji me je ubacio u zatvoru, a tvrdi da je bio svo vreme prisutan i da me je video kako krecem kolima, ali mi se nije obratio niti pojavio bilo gde da ga ja vidim i da mi objasni sta se dogodilo za tih 5 minuta.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Administrator je donio ispravnu odluku

Ostavio si karaktera AFK na mjestu gdje moze da nastane Rp , to je tvoja greska

Status
Not open for further replies.
Top Bottom