Lider Marabunte Ognjen Sindicato 27712 u poslatom povu priznaje kako me je pc checkao na 0:09 govori ja znam kako imas cheat zato sto sam ga nasao sto znaci da je morao da me pc checkuje kako bi ga nasao.Na 0:48 kad mu nudim da me ponovo pc checkuje on jasno izgovora moze upali mi ceo share screen znaci ponovo glumi admina sto je strogo zabranjeno takodje lider dosta pominje cheat po imenu 1337 samim time ga promovise i sto znaci da se razumi u njega zato sto on isto koristi taj cheat.Svima smo im pokazali metodu sa 2 usba to je metoda da se stavi cheat na 1 usb i nazove se npr win11instalation.exe i na drugi usb iste marke se stavi prava win11instalation.exe i onda kad admin pita da stavi u komp taj usb od kojeg je nasao log on stavi taj usb sa pravim win11 instalation samo sto su oni glupi i ne znaju da svaki usb ima svoj jedinstveni serijski broj zapisan u firmwareu i po tome se lako skonta da to nije taj isti usb.Kako da admini pronadju taj serijski id usba samo idete u device manager nadjete usb desni klik properties onda details idete na property i tu stavite device instance path i tu ce vam pisati serijski broj usba koji glupani poput ovih nikad nece znati da promene i time cete skontati da koriste drugi usb.Tu metodu koriste Ogisha 27712 Fikus Sindicato Riki i tako ti kikiriki citeri.Zamolio bih najstrozije da kaznite ovog igraca jer ovakvi toksicni igraci ne zasluzuju da budu lideri.U videu se takodje vidi njegov discord dostavicu vam i njegovu prijavu za lidera da vidite da je taj isti discord napisao na prijavi.
Video Dokaz:
Approved - Leader za Marabunta Grande | Ogisha Xalkiaz
Informacije 1. Vaše ime IRL Ognjen 2. Vaše godine 15 3. Vremenska zona GMT +1 4. Prosjek online po danu 4-8h 5. Vaš Discord 0g1sh4._. 6. Vaše ingame ime Ogisha Xalkiaz 7. Vaš ID 27712 Dodatne informacije 1. Lider za..... Marabunta Grande 2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije...
gta5grand.com