Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
59674
Players nickname
Mikaly Haze
Suspect ID
25998
Date of violation
Nov 17, 2025
Time of violation
1:30
Proofs
https://youtu.be/tAL3zGil248

Mikaly West

UbišeMiMclarena
Player
Na snimku se jasno vidi kako igrac (25998) puca na sred auto puta bez brojanja, to u redu mi vozimo karavan ima pravo da nas puca, ali se nakon toga jasno vidi kako prilazi igrac (11009) koji nije u NASU FAMILIJU, te ga igrac (25998) ubija bez brojanja.

Domba

Player
Player
Kad karavan u blizini GP 6.15 prestaje da se vazi, isto taj gospodin cim ste vi pali je dosao on je isto bio moj neprijatelj imao je u mojim ocima lobanjicu iznad glave ne vidim u cemu je problem

Za kradju karavana nije potrebno projati 5 sekundi jer tu ne vazi GP 6.15. Dakle dozvoljeno je ubijati bez prethodnog upozoravanja na karavanima oko kamiona i sl.

Pogledajte ovu zalbu momci i naucite pravila:Rejected - G.P 6.15 | 25998

Ivan Ivic

Player
Player
Na snimku se jasno vidi kako igrac (25998) puca na sred auto puta bez brojanja, to u redu mi vozimo karavan ima pravo da nas puca, ali se nakon toga jasno vidi kako prilazi igrac (11009) koji nije u NASU FAMILIJU, te ga igrac (25998) ubija bez brojanja.
ima srece kaj mi se corrupto file snimka, lik me propuco bez ikakvog brojanja ili naredbe u toj situaciji dok sam ja brojao i rekao da se makne. Ja sam isao pomoći nedužnom čovijeku kojeg si propuco očito također bez brojanja. Također ja sam počeo odlaziti i ti si me upucao kad sam bio u distanci koja nije "blizu karavana" tako da kršiš 6.15

Vlada_Sada

STOP KORUPCIJA
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID 59674 ce biti kaznjen za MG (Pricate izvan IC chat ,preko OOC komunikaciju)

Sta se tice karavana i pucanje , na taj event pucanje je sasvim regularno i se ne kaznjava za pravilo GP 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom