Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53040
Players nickname
Lukile Lui
Administrators nickname
Andelko Bakowski
Date
Nov 19, 2025
Time
16:30
Proofs
https://imgur.com/a/1bTXL2Y

Lukile White

Player
Player
Postovanje draga administracijo, dobio sam kaznu za FearRP malopre. Pozvao sam Andelka i rekao mi je da sam kaznjen jer sam pucao dvojicu. Dosla su 2 policajca i krenula da hapse mene i jos jednog decka bez razloga, kada je mene pustio brojao sam mu da odveze drugog. U tom trenutku je na 10m od nas bio udaljen drugi policajac, nije imao pusku u ruci vec je drzao decka koji je vezan pod ruku. Nakon sto sam krenuo da pucam on je ODVEZAO tog decka i krenuo je mene da puca i taj drugi koga nisam ja. Zelim da se razmotri ovo jer drugi nije uopste imao oruzje u rukama i bio je odaljen. Takodje, dok sam pricao sa Andelkom on je samo random otisao dok nisam zavrsio pricu sa njim i na kraju se vratio i rekao da okacim zalbu. Hvala vam unapred.

Lukile White

Player
Player
Postovanje draga administracijo, dobio sam kaznu za FearRP malopre. Pozvao sam Andelka i rekao mi je da sam kaznjen jer sam pucao dvojicu. Dosla su 2 policajca i krenula da hapse mene i jos jednog decka bez razloga, kada je mene pustio brojao sam mu da odveze drugog. U tom trenutku je na 10m od nas bio udaljen drugi policajac, nije imao pusku u ruci vec je drzao decka koji je vezan pod ruku. Nakon sto sam krenuo da pucam on je ODVEZAO tog decka i krenuo je mene da puca i taj drugi koga nisam ja. Zelim da se razmotri ovo jer drugi nije uopste imao oruzje u rukama i bio je odaljen. Takodje, dok sam pricao sa Andelkom on je samo random otisao dok nisam zavrsio pricu sa njim i na kraju se vratio i rekao da okacim zalbu. Hvala vam unapred.
da dodam da nije bio od pocetka situacije tu 100% sobzirom da nije kaznio dva clana PD-a. Ukoliko je admin doneo pogresnu odluku ne zelim da bude kaznjen vec da mi kazna bude samo skinuta jer zelim uzeti org u skoroj buducnosti.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Na dokazu od administratora se jasno vidi da oba policajca pucaju na tebe i ti uzvracas 1v2 = FearRp
Izuzetak odobreni perk u biografiji !
Administrator je donio ispravnu odluku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom