1. Vaše ime IRL: Dimitrije
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4+ Sati
5. Vaš Discord: d1ms0n2
6. Vaše ingame ime: dzigerica jovanovic
7. Vaš ID: 80671
Dodatne informacije
1. Lider za SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Zelim postati Lider SAHP-a iz razloga sto imam veliko iskustvo u Drzavnim Organizacijama i Vodjenju jedinica Veoma sam posvecen Radu I odrzavanjem reda i mira u Gradu
2.2 SAHP ima mnogo neiskorišćenog potencijala. Na serverima se najčešće igra LSPD, ili FIB dok SAHP ostaje u senci svih tih organizacija. Smatram da mogu da Podignem SAHP Na Najelitniji moguci rank koji jedna organizacija moze da dostigne,Uveo Bih Disciplinu I poslusnost U organizacij takodje i Davanje Cinova Po zasluzi.
2.3 Imam volju da Oformim ekipu koja bi postovala zakone i pravila RP-a Takodje podigao bih ozbiljnost komunikaciju i red medju zaposlenima.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Uvesti detaljnije obuke.
Pod "detaljnije Obuke" mislim na Prolazak kroz Razne Situacije npr: Potere Hapsenja ,Zaustavljanje Vozila I Sigurnosnih Provera Po svim pavilima RP-a Ako igrac ne bi prosao obuku bio bi Odaljen od Poligona Za obuku i morao bi da ceka sledeci krug regrutacija.
3.2 Više zajedničkih akcija na putevima.
Checkpoint-i, nadzor kamiona, praćenje sumnjivih transporta, veće akcije na autoputu i saradnja sa LSPD, FIB EMS I GOV bi doneli mnogo RP-a i nama i drugim igračima. SAHP treba da bude stalan faktor na mapi, ne samo organizacija koja stoji u Stanici
3.3 Održavanje discipline i profesionalnosti.
Uveo bih evidenciju opreme, pravila ponašanja i jasna Zaduzenja činova. Svaki Clan Organizacije Bi morao da zna da pravilno komunicira na Radio Stanici SAHP-a, Kao i koriscenje odredjene Uniforme Za odredjene Akcije.
3.4 Redovne regrutacije i kvalitetan izbor članova.
Dve regrutacije nedeljno, Kratka Ispitivanja I Obuka na Terenu.Samim tim samo najspretniji Igraci Bi bili deo Organizacije SAHP-a,tako bi se nivo Organizacije podigao na visi nivo nego na kojem je do sad bila.
3.5 Više timskog rada.
Sastanci bi se odrzavali Pre i Posle akcija i Jednom nedeljno sastanak sa celom organizacijom da bi se rad i disciplina organizacije Podigli Na Najelitniji Nivo koji Jedna Organizacija Moze Dostici
Rankovi
30 - State Sheriff
29 - Deputy State Sheriff
28 - Assistant of Sheriff
27 - Komandant stanice
26 - Zamenik komandanta stanice
==================HIGH COMMAND===================
25 - Komandant Patrolnih Operacija
24 - Zamenik komandanta patrolnih operacija
23 - Glavni inspektor
22 - Komandant SAJ jedinice
21 - Zamenik komandanta SAJ jedinice
20 - Zamenik glavnog inspektora
19 - Senior Sergeant
18 - Instruktor obuke
=======================HIGH STAFF======================
17. S.A.J Agent
16. Stariji inspektor
15. Inspekotr
14. Mlađi inspektor
13. Stariji Šerif
12. Šerif
11. Mlađi Šerif
10. Patrolni Oficir III
9. Patrolni Oficir II
8. Patrolni Oficir I
7. Pauk servis
6. Oficir na obuci
5. Portir
4. Čistačica
3. Suspend 24H
2. Suspend 48H
1. na obuci
HVALA NA CITANJU SRECNO SVIM OSTALIM KANDIDATIMA!!!
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4+ Sati
5. Vaš Discord: d1ms0n2
6. Vaše ingame ime: dzigerica jovanovic
7. Vaš ID: 80671
Dodatne informacije
1. Lider za SAHP
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Zelim postati Lider SAHP-a iz razloga sto imam veliko iskustvo u Drzavnim Organizacijama i Vodjenju jedinica Veoma sam posvecen Radu I odrzavanjem reda i mira u Gradu
2.2 SAHP ima mnogo neiskorišćenog potencijala. Na serverima se najčešće igra LSPD, ili FIB dok SAHP ostaje u senci svih tih organizacija. Smatram da mogu da Podignem SAHP Na Najelitniji moguci rank koji jedna organizacija moze da dostigne,Uveo Bih Disciplinu I poslusnost U organizacij takodje i Davanje Cinova Po zasluzi.
2.3 Imam volju da Oformim ekipu koja bi postovala zakone i pravila RP-a Takodje podigao bih ozbiljnost komunikaciju i red medju zaposlenima.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Uvesti detaljnije obuke.
Pod "detaljnije Obuke" mislim na Prolazak kroz Razne Situacije npr: Potere Hapsenja ,Zaustavljanje Vozila I Sigurnosnih Provera Po svim pavilima RP-a Ako igrac ne bi prosao obuku bio bi Odaljen od Poligona Za obuku i morao bi da ceka sledeci krug regrutacija.
3.2 Više zajedničkih akcija na putevima.
Checkpoint-i, nadzor kamiona, praćenje sumnjivih transporta, veće akcije na autoputu i saradnja sa LSPD, FIB EMS I GOV bi doneli mnogo RP-a i nama i drugim igračima. SAHP treba da bude stalan faktor na mapi, ne samo organizacija koja stoji u Stanici
3.3 Održavanje discipline i profesionalnosti.
Uveo bih evidenciju opreme, pravila ponašanja i jasna Zaduzenja činova. Svaki Clan Organizacije Bi morao da zna da pravilno komunicira na Radio Stanici SAHP-a, Kao i koriscenje odredjene Uniforme Za odredjene Akcije.
3.4 Redovne regrutacije i kvalitetan izbor članova.
Dve regrutacije nedeljno, Kratka Ispitivanja I Obuka na Terenu.Samim tim samo najspretniji Igraci Bi bili deo Organizacije SAHP-a,tako bi se nivo Organizacije podigao na visi nivo nego na kojem je do sad bila.
3.5 Više timskog rada.
Sastanci bi se odrzavali Pre i Posle akcija i Jednom nedeljno sastanak sa celom organizacijom da bi se rad i disciplina organizacije Podigli Na Najelitniji Nivo koji Jedna Organizacija Moze Dostici
Rankovi
30 - State Sheriff
29 - Deputy State Sheriff
28 - Assistant of Sheriff
27 - Komandant stanice
26 - Zamenik komandanta stanice
==================HIGH COMMAND===================
25 - Komandant Patrolnih Operacija
24 - Zamenik komandanta patrolnih operacija
23 - Glavni inspektor
22 - Komandant SAJ jedinice
21 - Zamenik komandanta SAJ jedinice
20 - Zamenik glavnog inspektora
19 - Senior Sergeant
18 - Instruktor obuke
=======================HIGH STAFF======================
17. S.A.J Agent
16. Stariji inspektor
15. Inspekotr
14. Mlađi inspektor
13. Stariji Šerif
12. Šerif
11. Mlađi Šerif
10. Patrolni Oficir III
9. Patrolni Oficir II
8. Patrolni Oficir I
7. Pauk servis
6. Oficir na obuci
5. Portir
4. Čistačica
3. Suspend 24H
2. Suspend 48H
1. na obuci
HVALA NA CITANJU SRECNO SVIM OSTALIM KANDIDATIMA!!!