By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prvo ja tebe decko ne znam, niti idem na informale tako da ne znam o cemu pricasTaj i mene uvijek ubije pri kruga, koji lik
Dostavi ceo POV gde ste coveku krali auto i tvoj drug je otisao iznad gore u planine, a ti si nazalost ostao i nisi stigo da pobegnes. Pre toga je brojano i tebi i njemu ne krati klip.bio sam na inf i pred inf mi dode covjek i ubi me bez razloga
Ti sto nemas straha i ides 1 na 2 i 1 na 3 bolje cuti.Ma rokas svakog i sta mislis da ide to tako?
Ajde molim te daj pov da vide ljudi kako ste paliTi sto nemas straha i ides 1 na 2 i 1 na 3 bolje cuti.
Prijatelju cemu laganje a za pov to je to sta imam i da sam krao auto haha trebao bi mi brojat a isto tako ne znam di se vide tu ljudi oko mene osim tebe i nekog jos i kak kradem auto ak stojim i ubijas me haha legendo lose lazes i svakako da ne prihvate briga me sam se nauci ponasat i uzivat a i pogledajte od karla zalbu vidim da njih troje dolaze i ubijaju rendom ljude po ulici malo su nabrijaniTi sto nemas straha i ides 1 na 2 i 1 na 3 bolje cuti.
Slobodno daj pov onda ako je tako prso si malo vidim stalno ides za gp 6.15 mogo bi za konstatno krsenje pravilaDostavi ceo POV gde ste coveku krali auto i tvoj drug je otisao iznad gore u planine, a ti si nazalost ostao i nisi stigo da pobegnes. Pre toga je brojano i tebi i njemu ne krati klip.
DUŽI POV ADMINISTRACIJO!
NE MOŽE POV 6 SEKUNDE DEČKO, ČITAJ MALO PRAVILA SERVERA!
nemam duzi pov povlacim onda hvala sve u svemuTrenutno ne mogu da zaključim ovu žalbu
Potrebno je da dostavite POV od početka situacije
Imate rok 6h da dostavite POV