Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Miki Buksna

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Miroslav

2. Vaše godine: 15

3. Vremenska zona: GMT+1

4. Prosječna aktivnost na dan: 3-6h radnim danima, vikendom 5-8h

5. Vaš Diskord:mikiy661

6. Vaše Ingame ime: Miki Buksna

7. Vaš ID: 41308

1. Lider za SAHP

2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.Želim biti lider ove organizacije zato što smatram da bih unapredio roleplay u samom SAHP-u na način na koji do sada nije bio unapređen.
Pravio bih evente za igrače, ali ne one koje je SAHP pravio samo kako bi se skidao warn, već evente koji bi bili zanimljivi i korisni za zajednicu.

2.Radio bih obuke za građane kako bi došli i videli kako izgleda SAHP stanica, SAHP vozila i šta zapravo SAHP radi. Pokazao bih im uniformu, održali bismo obuku u streljani da građani vide da uopšte nije lako biti policajac. Naravno, pomogao bih im da shvate šta je zapravo posao policajca.
Pravili bismo razne akcije poput lažnih talačkih situacija, lažnih pljački prodavnica (simulacija), kako bismo pokazali građanima šta se tu i kako radi.

3.Od prvog dana kada bih uzeo poziciju lidera stao bih pred grad Los Santosa sa mojim teamom High Command i zakleli bi se gradjanima da cemo odrzavati grad mirnim i da cemo samnjiti stopu kriminala.
Zelio bih biti lider ove organizacije da bih pokazao narodu sta SAHP sve moze i da je SAHP jedna od kljucnih organizacija koja ne staje sa radom SAHP uvek radi i da ce biti sigurni dok sam ja na poziciji lidera i da nece imati potrebe za strahom na svakom cosku grada.

3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Želio bih da pokažem građanima Los Santosa da SAHP nije obična organizacija već nešto više.
Želim dokazati da sam spreman dati sve od sebe za moje zaposlene i građane. Napravio bih High Command tim kakav do sada nije postojao, te bismo zajedno izgradili SAHP kakav treba da bude.

Prvi dani i pristup liderstvu

Od prvog dana kada bih preuzeo poziciju lidera stao bih pred grad Los Santosa zajedno sa svojim High Command timom i zakleo se građanima da ćemo održavati grad mirnim i smanjiti stopu kriminala.
Želim biti lider ove organizacije kako bih pokazao građanima šta sve SAHP može i da je SAHP organizacija koja ne staje sa radom.
SAHP uvek radi, i građani će biti sigurni dok sam ja na poziciji lidera — neće imati razloga za strah na svakom ćošku grada.

Pokusao bi da ubacim EMS malo vise u roleplay na primer kada bude talacka da oni dodju i provere stanje taoca ili da se rade redovni fizicki i psihicki pregledi za sve zaposlene u SAHP-u

Ja i moji zamenici bismo vodili redovna ispitivanja za nove članove. Pazili bismo da svi prođu sa maksimalno 3 greške kako bi bili spremni za SAHP i znali da rade po RP pravilima.

Moj High Command bi vodio računa o radu svih SAHP policajaca i pazio da ne krše pravila. Ako bi kršili pravila, bili bi kažnjeni kako bi se poboljšao RP.

Uvek bi morala da se poštuje hijerarhija SAHP-a, i svako bi morao slušati svog nadređenog bez izuzetaka.

Ja kao lider ne bih kršio pravila i radio bih sve isključivo po RP pravilima.

Ne bih dopustio nikakav vid svađa i konflikta u organizaciji i potrudio bih se da atmosfera bude što bolja i ugodnija za sve.

Svaki član bi morao proći detaljnu obuku koja bi se sastojala od pregovora, snimanja dokaza, hapšenja, zaustavljanja i sličnih procedura.

Često bi bile organizovane simulacije poput pljačke 24/7, talačkih situacija i slično, kako bismo poboljšali profesionalnost svih SAHP policajaca.

Rankovi bi bili:

30. Državni Sheriff
29. Zamenik Državnog Sheriffa
28. Asistent Državnog Sheriffa
27. Savetnik Državnog Sheriffa
26. Komandant SAJ-a

---- High Command ----
25. Zamenik Komandanta SAJ-a
24. Supervizor
23. Instruktor
22. Šef Saobraćaja
21. Komandant UKP-a
20. Zamenik Komandanta UKP-a
19. Šef Smene

---- High Staff ----
18. SAJ Operativac
17. SAJ Snajperista
16. SAJ Pilot
15. UKP Operativac
14. UKP Junior
13. Vođa Patrole
12. Operativac Žandarmerije
11. Interventna Jedinica 92
10. Patrolni Policajac
9. Pripravnik Saobraćajne Jedinice
8. Saobraćajni Policajac
7. Sheriff Officer 3
6. Sheriff Officer 2
5. Sheriff Officer 1
4. Šlep Služba
3. Sheriff Pripravnik
2. Čistač Kancelarija

---- Disciplinski Statusi ----
3. Bolovanje
2. Pod Istragom
1. Suspend 48h

Kodovi:

10-1: Poziv nazad u stanicu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-11: Masivan upad ( juzna-severna )
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-16: Sumljivo lice na kapiji
10-20: Lokacija
10-21: Trenutno Stanje
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 ( cujem te u glavi )
Kod C -> Situacija sa Administracijom

Top Bottom