Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nikola Sumaher

Player
Player
1.Vaše ime IRL : Nikola
2.Vaše godine : 18
3.Vremenska zona : GMT +2
4.Prosjek online po danu : 3-5h
5.Vaš Discord: nikola164
6.Vaše ingame ime : Nikola Sumaher
7.Vaš ID : 8842

Dodatne informacije:

Lider za...

Lider za SAHP

Zašto želite biti Lider ove organizacije? (Tri razloga uz objašnjenjem)

Strast prema organizaciji:
Zainteresovan sam za SAHP jer smatram da ova organizacija ima veliki potencijal za kreiranje kvalitetnih, dinamičnih i realističnih RP situacija. Privlači me njen specifičan stil rada, kao i mogućnost da se kroz profesionalan pristup unapredi generalni kvalitet roleplay-a na serveru. Moje prethodno iskustvo mi omogućava da dam ozbiljan doprinos njenom razvoju.

Veštine vođenja:
Kroz iskustvo u različitim timovima, kako u stvarnom životu tako i na serveru, naučio sam da efikasno vodim ljude, raspoređujem obaveze i održavam dobru atmosferu u ekipi. Smatram da uspešan lider treba da bude organizovan, komunikativan i dosledan i verujem da te osobine posedujem.

Zainteresovanost za napredak i razvoj organizacije:
Cilj mi je da SAHP podignem na viši nivo kroz nove ideje, bolju organizaciju i jasne planove rada. Želim da unapredim međusobnu komunikaciju, uvedem dodatne aktivnosti i poboljšam ukupnu efikasnost tima. Verujem da bih kao lider doneo svež, moderan i produktivan pristup funkcionisanju organizacije.

1.Vas savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Moj glavni savet za unapređenje RP-a bio bi da se fokusiramo na gradnju dubljih odnosa i priča unutar organizacije, kao i na veću interakciju sa ostalim frakcijama na serveru. Kroz bolje povezivanje, zajedničke akcije, razrađene scene i osmišljene situacije, RP postaje zanimljiviji i raznovrsniji.

Predložio bih i redovno organizovanje specijalnih treninga, događaja i misija koje bi članovima omogućile da se bolje upoznaju i kroz igru razvijaju svoje likove. Svaki član bi trebalo da ima jasnu karakterizaciju — svoj cilj, stil ponašanja i priču — kako bi interakcije izgledale prirodnije i kvalitetnije.
Ovakav pristup stvara osećaj pripadnosti, pojačava motivaciju i unapređuje celokupno RP iskustvo organizacije i servera.

Top Bottom