Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za Marabunta Grande | Ilija White

Ilija White

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Ilija
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT +2
4. Prosjek online po danu:5+6 sati
5. Vaš Discord:frenki1231241
6. Vaše ingame ime:Ilija White

7. Vaš ID:72020​

Dodatne informacije

1. Lider za..... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Želim da postanem lider Marabunta Grande zato što poznajem organizaciju, njen stil i način funkcionisanja, i verujem da mogu da je vodim na ozbiljan i organizovan način.Marabunta je poznata po ulici, zajedništvu i borbi za teritoriju. Upravo ono što volim da razvijam kod igrača.Imam iskustva u vođenju manjih grupa i odličan osećaj za timski rad, komunikaciju i organizaciju akcija. Znam kako da raspodelim uloge, kako da motivišem igrače i kako da održavam aktivnost, bez nepotrebnog haosa i kršenja pravila.
Hoću da budemo ekipa koja će raditi punim gasom, ekipa koja neće samo da postoji, već da ostavi trag. Cilj mi je da stvorim tim koji će se pamtiti po disciplini, organizaciji i jakom roleplay-u.

Zašto baš ja?
Zato što imam odgovoran pristup liderstvu, znam da organizujem ljude, održavam disciplinu i gradim priču koja traje. Ne želim da vodim Marabuntu samo da bih “ratovao”, već da bih napravio ekipu koja će biti prepoznatljiva po dobrom RP-u, aktivnosti i kvalitetu igre.
Rankovi
13. Leader
12. Co-Leader
11. Turfer
10. Sub Jefe
9. Jefe de Calle
8. Capitan
7. Teniente
6. Mano Derecha
5. Mano Chica
4. Mano Derecha
3. Sicario
2. Soldado
1. Prospect
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Najbolji način da poboljšamo RP u Marabunti jeste da svaka akcija ili pucnjava ima svoju priču i povod.To znači da članovi treba da igraju kao prava ulična ekipa: da planiraju, pregovaraju, zastrašuju, čuvaju teritoriju i grade kriminalne odnose sa drugim bandama.Cilj je da se igra kao ulica na taj način gradimo identitet bande i pravimo atmosferu zbog koje se drugi igrači poštuju Marabuntu i vole da igraju sa nama.

Top Bottom