- Osnovne Informacije
- Vaše ime IRL: Todor
- Vaše godine: 15
- Vremenska zona: GMT+1
- Prosjek online po danu: 6-8h
- Vaš Discord: todorverstappen
- Vaše ingame ime: Todor Verstappen
- Vaš ID:79043
- Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.2 Iskustvo Kao lider imam neko sitno iskustvo i za to vrijeme sam naucio da vodim vecinski broj ljudi i zato za sebe smatram da sam sposoban da svakog clana dobro izaberem i da ga usmjerim u parvi put kako bi ne samo poboljsali sami crime Role Play nego i napravili izazov drugim organizacijama
2.3 Strateski isplanirani ciljevi za organizaciju Vec duze vrijeme imam isplanirane i kreirane strategije za specificno ovu organizaciju koje sam sastavljao ja i ljudi koji su isto duze vrijeme u crime-u i smatramo da kada bi se ovime vodili da mi mogli ostvariti veliki rezultat sa radom organizacije.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.2 Suradjivanje sa curratorima i administraciom Imao sam dosta iskustva gdje lider i curatori iste organizacije nisu u dobrim odnosima i to se sve svodilo na narusavanje Role Play-a od svacije strane iz organizacije i jednostavni tim smijerom organizacije ne mogu obstati niti napredovati, ja samtram da lider i curator kao i ostali clanovi organizacije i ostala administracija nebi trebali imati nikakvne konflikte izmedju sebe i da curatori i lider trebaju da budu u dobrim odnosima kako se Role Play organizacije nebi narucava i iz razloga jer oni imaju isti cilj a to je da se Role Play te organizacije podigne na maximalan nivo.
3.3 Cilj organizacije poboljsanje Role Play-a, a ne gledanje svog interesaDosta clanova organizacija zaboravi na Role Play kada se rade neke od aktivnosti organizacija jer toliko jako zele da u toj Role Play situaciji izadju kao pobjednici da zaborave na Role Play i tako ga naruce i sebi i drugoj strani, to ja u svojoj organizaciji nikako nebih dozvolio isto tako meni jeste interes da dovedem organizaciju na najveci moguci nivo sto je u mojoj moci ali ne do te mjere da se narusava Role Play iz tog razloga takve ljude nebih nikada takve ljude primao u organizaciju ali i ako se desi da neko iz organizacije uradi tako nesto bice sankcionisan
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pre samog kraja moje aplikacije zelio bih da se zahvalim na citanju i da pozelim srecu svim ostalim kandidatima! -Todor Verstappen