Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
78755
Players nickname
Celikk Metalovic
Suspect ID
77595, 77747, 83246
Date of violation
Nov 24, 2025
Time of violation
02"16
Proofs
https://youtu.be/Oj5Yoc4yAfc

Tungsten

Player
Player
Sve u POV.

Administracijo koliko puta pojedinci trebaju da prekrse pravilo da bi bili proterani ovo je drugi put da vise njih krsi isto pravilo u 30ak min.
Ubistvo na tudjem posedu. Znaci x2 kazne za ovo do sada i da nastave da krse pravila?

Molim da se kazni svaki OFFTOPIC, hvala!

Karlo kazanova

Player
Player
Brate kaznit ces me za isto komsija je dao dozvolu da mu branimo posjed posto dolaze na njegov posjed i kradu pitali smo visu silu ako mozemo braniti posjed rekli ste da se moze imamo naravno i dokaz kako nam susjed daje dozvolu

Toki Kazanovaa

Player
Player
Molim administratora da pogleda pov gde daje komsija dozvolu da branimo njegov posed. Lepo sam pito dali je od njegovog fema lik se bahato ponasa iako ima 4 puske na glavu tako da prestavljivao pretnju ubio sam ga molim da bude i u uvidu da se prije 30 minuta dvaput vraca na isto mesto i kazni to.

Last edited:

Karlo kazanova

Player
Player
Brate vidi se kako dodes da nas zezas a ti ako se ne bojis za svoj zivot sto places onda kad tr ubijemo jer razumijes da nas je covjek trazio da mi cuvamo kucu dok njega nema

Toki Kazanovaa

Player
Player

Tungsten

Player
Player
Ivica Tosic - ako smem da pitam sta se ceka ovde? Ako moze neko od admina sa vise pozicije da pogleda. U ponedeljak je prijavljeno jos nije donesena odluka a za isti slucaj je doneta posle par sati na drugom thread-u. Vreme prolazi pa jel to da ukoliko neko od prijavljenih igraca ima vise upozorenja da istekne neko, ne bi li im sistem automatski propustio ban ili?

Toki Kazanovaa

Player
Player
Ivica Tosic - ako smem da pitam sta se ceka ovde? Ako moze neko od admina sa vise pozicije da pogleda. U ponedeljak je prijavljeno jos nije donesena odluka a za isti slucaj je doneta posle par sati na drugom thread-u. Vreme prolazi pa jel to da ukoliko neko od prijavljenih igraca ima vise upozorenja da istekne neko, ne bi li im sistem automatski propustio ban ili?
Odluka je bila donesena dobili smo kaznu ti se ne secas situacije vracas se drugi put na isto mesto za manje od 15 min.... da se uzme i to u predvidu

Toki Kazanovaa

Player
Player
evo pova de smo ga ubili prvi put za 20 min on je opet na isto mesto vraca a ne treba da se seca dolazi sa namerom da nam nabije kazne u situacii de mi smo mislili da mozemo braniti komsiin posed (uz dozvolu administratora) molim da se ovaj lik najstroze kazni zato sto nezna da igra igricu samo nabija kazne i warnove lepo se i vidi da se ne boi za svoj zivot mi smo prekrsili jedno pravilo a on je prekrsio vise pravila nema potrebe da dolazi i provocira za da ga ubijemo i okaci nas....

Tungsten

Player
Player
Odluka je bila donesena dobili smo kaznu ti se ne secas situacije vracas se drugi put na isto mesto za manje od 15 min.... da se uzme i to u predvidu
e tu sam te cekao :D ima lepo na POV prvom kao i drugom vidi se minutaza ne vredi ti to nisam se secao niti sam bio na manje od 15min + vi ste pili magnezijum drugi put jer ste me prepoznali a nosio sam masku :D tako da. Dzaba ti pov od komsije :D Ja sam na masinu dolazio tako da :* 6.15 prijatelju i da zamolim administratore da procesljaju forum da vide koja pravila konstantno krsite i da lepo bude metla sa servera. Zbog takvih kao sto si ti RP i umire.
Aldin Verstappen molim vas da sankcionisete

Toki Kazanovaa

Player
Player
e tu sam te cekao :D ima lepo na POV prvom kao i drugom vidi se minutaza ne vredi ti to nisam se secao niti sam bio na manje od 15min + vi ste pili magnezijum drugi put jer ste me prepoznali a nosio sam masku :D tako da. Dzaba ti pov od komsije :D Ja sam na masinu dolazio tako da :* 6.15 prijatelju i da zamolim administratore da procesljaju forum da vide koja pravila konstantno krsite i da lepo bude metla sa servera. Zbog takvih kao sto si ti RP i umire.
Aldin Verstappen molim vas da sankcionisete
Evo vredjanja rp a ja ne vidim nista da je umro drzue moj server i rp je najbolji i ostace tako niko te nije prepoznao i ne cuje se da su te prepoznali krsis sva mozna pravila dolazis i glumis mangupa sa 4 puske na glavu samo da dobiemo warn ako imas nesto protiv familije slobodno reci a ne na vakav nacin da radis sto se lepo i vidi (a OCC mogu da te prepoznajem kolku ocu nauci pravila ) dzaba provociras i pokusavas da nabijes warnova prepoznace to administracija pozdrav. Toki Kazanova.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom