došao sam na mašinu za novac popucao se sa momcima i pozvali policajca da me uhapsi bez ikakvog rp razlog s time da imam dozvolu za noenje oružja i nemam nikakvu potjernicu na sebi...molim da se ovo najstrože kazni.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!evo kupi naocare ako ne vidis da ti pokraj puske pise (xxx) sto znaci da je ilegalnaImam dozvolu za oruzje… nisi imao nikakav razlog dosao si tamo cim su ti oni rekli. A ti ako imas sta stavi dokaz i bice rijeseevo
da da hapsi takve sto si ti sto glume mafiju i umisljeni su do bolaI malo tuzno da sam sat vremena bio u zatvoru zbog takvih sta rade u drzavnim institucijama znas sta ti je posao gdje ti je mjesto da budes
bahahahaha di sam ja rekao da nisam pomagao,zvali su me i rekli da imaju lice za hapsenje i ja sam dosaopov
te bih zamolio igrača da dostavi svoj pov da vidimo kako kaže nije im pomagao
zamolio bih ceo pov ovo nije ni cetvrtina pov-a,nemoj da si slepac i dostavi ceo pov,opet katujes do djela gde sam te stavio u autopov
te bih zamolio igrača da dostavi svoj pov da vidimo kako kaže nije im pomagao
Dofuraj svoj pov pa cemo znat jel jesi ali ti su tu vec napravio na mojem greske
loooool slamas gaSmiri se imas na eng serveru iste takve igrace kao sto si ti ja sam prvo provjerio pa odlucio da se zalim ako ti nije nesto jasno imas chatgbt i visu silu pa provjeri
A kako pomazes kriminalcima ?bahahahaha di sam ja rekao da nisam pomagao,zvali su me i rekli da imaju lice za hapsenje i ja sam dosao