Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
77747
Players nickname
michalle kazanova
Suspect ID
47630
Date of violation
Nov 24, 2025
Time of violation
3:04
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=by8Any62c6k

Karlo kazanova

Player
Player
došao sam na mašinu za novac popucao se sa momcima i pozvali policajca da me uhapsi bez ikakvog rp razlog s time da imam dozvolu za noenje oružja i nemam nikakvu potjernicu na sebi...molim da se ovo najstrože kazni.

Felix Yiwannouweqi

Player
Player
kao prvo masina ti nije ooc event tako da su slobodno me pozvali kao drugo nosio si kod sebe ilegalno oruzje kao trece nauci pravila pa onda kaci,imo sam hiljadu razloga da te hapsim...............i postavi ceo pov gde me vredas i sve a ne ko slepac katujes video da se ne vidi kako krsis pravila,hvala

Karlo Acussed

Karlo kazanova

Player
Player
Imam dozvolu za oruzje… nisi imao nikakav razlog dosao si tamo cim su ti oni rekli. A ti ako imas sta stavi dokaz i bice rijeseno…

Karlo kazanova

Player
Player
I malo tuzno da sam sat vremena bio u zatvoru zbog takvih sta rade u drzavnim institucijama znas sta ti je posao gdje ti je mjesto da budes

Karlo kazanova

Player
Player
Smiri se imas na eng serveru iste takve igrace kao sto si ti ja sam prvo provjerio pa odlucio da se zalim ako ti nije nesto jasno imas chatgbt i visu silu pa provjeri

Toki Kazanovaa

Player
Player
bahahahaha di sam ja rekao da nisam pomagao,zvali su me i rekli da imaju lice za hapsenje i ja sam dosao
A kako pomazes kriminalcima ?
Odakle znas sta su oni radili coveku mozda su ga drazili kao taoc i bacili sa krova jel imas dokaza ti da hapsis nekoga koi lezi mrtav na podu bez da si tu u situacii i da znas sta se desilo ? Kad je lik mrtav a ti stizes kako to napsis zrtvu koja je mrtva a te sta su pucalj na njega stoje slobodno ? kako dizes coveka i znas magicno da ima oruzje kod njega nisi ga ni pretrazio samo uhapsio ? Lepo se vidi da si stigao za manje od 10 sekundi to znaci da si bio tu valjda ne letis ? I zadnje pitanje odakle znas da se on pucao sa njih mos je bio slucajan prolaznik koi se izgubio a oni su ga ubili kad si doasao on je bio mrtav sto znaci da je on zrtva.....

Status
Not open for further replies.
Top Bottom