Za Abrahama
Poštovana administracijo pišem ovu žalbu zato što je meni odbijena admin aplikacija i receno mi je da mora proci 30 dana od mog kicka iz asistenata, a bivsem adminu Esko Baru je prihvacena admin aplikacija a nije proslo 30 dana od njegovog kicka iz administracije.
Zanima me zasto njemu ne mora proci 30 dana a meni mora
Poštovana administracijo pišem ovu žalbu zato što je meni odbijena admin aplikacija i receno mi je da mora proci 30 dana od mog kicka iz asistenata, a bivsem adminu Esko Baru je prihvacena admin aplikacija a nije proslo 30 dana od njegovog kicka iz administracije.
Zanima me zasto njemu ne mora proci 30 dana a meni mora
Rejected - Admin aplikacija | Teo Crnii
Informacije 1. Vaše ime IRL:Teo 2. Vaše godine:16 3. Vremenska zona:GMT+1 4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 21.30 do 03.00(vrijeme nije fiksno nekad sam krace ovisi o obavezama) 5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 7/8h najaktivniji sam tokom...
gta5grand.com
Reviewed - Admin Aplikacija | Esko Bar
1. Vaše ime IRL: Zoran 2. Vaše godine: 30 3. Vremenska zona: GTM +1 4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 08h do 20H ujutru 5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 8/10h 6. Vaš Discord: boosting4life 7. Vaše ingame ime: Esko Bar 8. Vaš ID: 1663 9...
gta5grand.com