Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23807
Players nickname
Bojke Akuma
Suspect ID
30735
Date of violation
Nov 25, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/shorts/fogMTWTVf8Q

B0jke

Veteran
Leader of unofficial org
Poštovana administracijo ovim bi vas molio da provjerite u periodu april/maj 2023 prodaju drug 5/8 laba od igraca 30735 Twink od Kiki Alberta igraču 32328 isto twink od Luka Black za tocno 4 mil tj državnu cijenu a tad je vrjedio od 100/150 mil
Molim administraciju za detaljniju provjeru.
Hvala

B0jke

Veteran
Leader of unofficial org
Ovo je kleveta jer ja nikad nisam imala lab u svom posjedu tako ako ova zalba prođe to je namjesteno
Ispravka nisi ga imala ti direkt nego si imala zamjenika i ti si je prodala u familiji Los Zetas kuca br 1392 familiju Grinders koju je u datom trenutku drzao twink od Luka black u Paleto bay

KIKIhr

Player
Player
Ispravka nisi ga imala ti direkt nego si imala zamjenika i ti si je prodala u familiji Los Zetas kuca br 1392 familiju Grinders koju je u datom trenutku drzao twink od Luka black u Paleto bay
Koje su to lazi bojke sta izmisšljas samo me to zanima

Memo Alberta

Player
Player
brate moj cisti svoja govna
Ispravka nisi ga imala ti direkt nego si imala zamjenika i ti si je prodala u familiji Los Zetas kuca br 1392 familiju Grinders koju je u datom trenutku drzao twink od Luka black u

brate moj cisti svoja govna ljubi tebe Dajđa Rile.

B0jke

Veteran
Leader of unofficial org
Sreća za te stavri postoje logovi inace ne bi bezveze pisala da ako prode zalba da je sve namjesteno sama si se izdala u komentarima. Sretno 😘

Status
Not open for further replies.
Top Bottom