Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Bloods Street Gang I Ilija White

Ilija White

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL:Ilija
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosjek online po danu:5+6 sati
5. Vaš Discord:ilijaa1231
6. Vaše ingame ime:Ilija White
7. Vaš ID:72020

Dodatne informacije

1. Lider za..... Lider za Bloods Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Želim da unapredim organizaciju i podignem njen kvalitet
1.Bloods imaju ogroman potencijal da budu jedna od najjačih i najaktivnijih bandi na serveru. Kao lider, želim da uvedem stabilnost, organizovan rad, jasna pravila i aktivnost. 2. Moja motivacija je da Bloods postanu prepoznatljivi po dobrom RP-u, disciplini i snazi na turfu.
3. Kao lider, moj cilj je da formiram tim koji će funkcionisati kao prava ulična porodica svi povezani, i spremni za akcije.
4. Hoću da budemo ekipa koja će se istaknuti po lojalnosti, timskom radu i kvalitetnom RP-u, ekipa koju će server pamtiti.
5. Znam kako da vodim ljude, kako da napravim hijerarhiju i kako da motivišem članove. Dobar sam u organizaciji turfa, patroliranju hood-a, RP situacijama i donošenju brzih i pametnih odluka.
Rankovi
13. Leader
12. Co-Leader
11. Turfer
10. Shotcaller
9. Real OG
8. OG Blood
7. Top Dawg
6. Blood Warrior
5. Certified Blood
4. Hood Banger
3. Street Soldier
2. Young Blood
1. Baby Blood

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj savet za poboljšanje RolePlay-a u Bloods organizaciji jeste da se uvede "Konstantna disciplina i doslednost u ponašanju".
Kako bi svaki član uvek reagovao u skladu sa svojim IC karakterom važno je da se članovi podstaknu timskom igranju.

Srecno ostalim kandidatima.

Top Bottom