Sve se vidi na pov nisam se ni sa njim sudario
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!da li si ti normalan kako nije full POV imas ceo dogadjaj situacije molim te ne lupaj gluposti. Znaci ti si umislio da si iznad admina da sam bio losije volje izasao bi iz auta i poslao bi te ekspres u bolnicu. I lepo pise ovde da si dao za pravo sebi da si iznad admina.Druze prosao si kroz crveno udario auto moga druga, skoro ih ubio. Opasnost si na cesti. I to jos sporednom cestom ides. I jos me je drugi covjek pregazio. Ja sam imao RP razlog da te ubijem. Ako admin ovo odobri ide mu Complain na Mazhoru jer dopustaju Matketu Magluti i cijelokupnom Regroup (Deathrow) da rade gluposti. Ja totalno radim RP situaciju.
Od kada admini ne rade svoj posao, ja sam se zakleo da cu poceti da cistim ovaj grad od kriminala, a ti si kriminalac. Ja sam pravda na ovome serveru.
Ako ne mogu kao policajac ili bilo koja drzavna organizacija da sprovodim zakon, budem ga sprovodio na svoj nacin posto vidim da drukacije ne ide.
Moras da se zapitas, da si vozio oprezno, da nisi jurio i isao iznad dozvoljenog limita od 120 u naseljenom podrucju ne bih udario autom moga druga i ugrozio nama zivot. Ljudi kao ti gaze ljude na cestama i ubijaju ih. Ja samo cistim ovaj server od ljudi kao sto si ti.
Cak se i vidi odmah na pocetku videja da ljudi ne voze oprezno, odmah sam i bio i zgazen.
A druze nisi niti postavio full POW gdje si me jos prije udarao s autom.
Da postoje organizacije na ovome serveru ne bi bilo ovakvih ljudi kao sto si ti.
cekaj u RL covek te udari autom i ti trebas sad daga ubijas ?Druze prosao si kroz crveno udario auto moga druga, skoro ih ubio. Opasnost si na cesti. I to jos sporednom cestom ides. I jos me je drugi covjek pregazio. Ja sam imao RP razlog da te ubijem. Ako admin ovo odobri ide mu Complain na Mazhoru jer dopustaju Matketu Magluti i cijelokupnom Regroup (Deathrow) da rade gluposti. Ja totalno radim RP situaciju.
Od kada admini ne rade svoj posao, ja sam se zakleo da cu poceti da cistim ovaj grad od kriminala, a ti si kriminalac. Ja sam pravda na ovome serveru.
Ako ne mogu kao policajac ili bilo koja drzavna organizacija da sprovodim zakon, budem ga sprovodio na svoj nacin posto vidim da drukacije ne ide.
Moras da se zapitas, da si vozio oprezno, da nisi jurio i isao iznad dozvoljenog limita od 120 u naseljenom podrucju ne bih udario autom moga druga i ugrozio nama zivot. Ljudi kao ti gaze ljude na cestama i ubijaju ih. Ja samo cistim ovaj server od ljudi kao sto si ti.
Cak se i vidi odmah na pocetku videja da ljudi ne voze oprezno, odmah sam i bio i zgazen.
A druze nisi niti postavio full POW gdje si me jos prije udarao s autom.
Da postoje organizacije na ovome serveru ne bi bilo ovakvih ljudi kao sto si ti.