Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Hugo 💤

Leader
Leader

Aplikacija za lidera — Bloods

1. Ime u RL: Dimitrije
2. Godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Aktivnost dnevno: 5–6 sati
5. Discord: .oneddayy
6. Ingame ime: Hugo Schatz
7. ID: 68222

Organizacija: Bloods

Zašto želim da budem lider

Već duže vreme sam u Crime RP-u i kroz to sam navikao na timski rad, vođenje manje ekipe i učestvovanje u raznim RP situacijama, turfovima i akcijama. Želim da preuzmem Bloods jer mislim da mogu da vratim dobru energiju i da skupim ekipu koja zna šta radi, ali i da sve bude normalno, bez nekog ludila i bespotrebnog haosa.

Imam već par ljudi koji su aktivni, znaju pravila i RP, tako da bismo mogli brzo da krenemo da radimo ozbiljnije stvari bez gubljenja vremena.

Plan za organizaciju

Plan mi je da uvedem malo više reda, ali ne da ugušim ekipu, hoću da ostane prijatna atmosfera, samo da se zna ko šta radi. Fokus će biti na akcijama, pljačkama i turf borbama.

Neću primati baš svakog. Ko hoće u Bloods moraće kroz kratku proveru da se vidi da li zna pravila i da li je primeren za ovakvu organizaciju. Ništa preterano, samo da se zna da ne ulazi neko ko pravi probleme.

Neću da se sve vrti oko mene, zato planiram da imam nekoliko zamenika koji će pomagati oko turfa, organizacije i akcija, da sve bude stabilnije i da ne moram ja sve da radim sam.

Turfovi i pljačke

Sve ćemo raditi organizovano, da se zna ko ima koju ulogu. Posle većih akcija okupićemo se na kratko da vidimo šta je bilo dobro, šta može bolje i da se ekipa još više uveže. Turf ekipa će biti aktivna i spremna kad god zatreba.

Zaključak

Hoću da napravim Bloods koji je aktivan, disciplinovan i prepoznatljiv po akcijama, ali i po normalnoj atmosferi. Spreman sam da uložim vreme i trud da to i ostvarim.

Hvala na prilici i srećno svima ostalima!

Aleksa Smith

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju The Bloods Streat Gang koji će se održati u nedelju 30.11.2025. u 19h .
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom