Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved EMS Korumpirana Biografija I Marko Lepi I 68761

Status
Not open for further replies.

spujdo_

Player
Player
Organizacija: EMS

Ime: Marko Lepi
Spol: Musko
Dob: 35
Nacionalnost: Hrvat
Mjesto rođenja: Slavonski Brod
Boja očiju: Plave
Boja kose: Crna
Tetovaže: Leva / Desna Ruka, Prsa, Stomak, Ledja
Snage: Socialna Osoba, Dobra komunikacija
Slabost: Kratak fitilj

Životna priča:

Ja sam se rodio u Slavonskom Brodu, u hrvatskoj. Imam sestru i brata, te sam ko djete vec bio okolo ljudi. Tata mi se zove Ivan Lepi, Natalija Lepi. Tata mi je vec od kad sam dete bio govorio da trebam uvek ljudima da pomazem i tako sam se ja ucio. Tamo sam radio razne poslove, i steko pare i iskustvo gde god sam mogo jel sam smatro da je to bilo vredno. Zavrsio sam Gimnaziju i Studiro Medicinu, gde sam onda Posto Hirurg i steko iskustva. Sa 27 Godina sam se odselio u Los Santos, jer sam smatrao da imam vece sanse tamo. Vamo sam si napravio dobar zivot, uzeo stan i auta, kao i dobar poso ko Zamenik Direktora EMS.

Priča o karijeri:

Ja sam svoju karijeru poceu u Slavonskom brodu, gde sam radio razne poslove tako sto bih steko iskustva i para. Radio sam na terenu kao zavarivac i radio sam na puno razlicitih mjesta kao Afrika i Austrija. Nakon studiranja u Osjeku sam radio ko Hirurg jedno vreme, ovo je bio veliki dio kijere, dok se nisam odselio u Los Santos sa 27 godina. Vamo sam ja krenuo sa svojim poslom u EMS i popeo se u rangovima. Krenuo sam ko doktor kao i svi ostali ali sam sve do Zamenika direktora naguro. Skupio sam ovako mnogo iskustva u Organizaciji gde sam ja druge kao i sebe ucijo kako da rade poso i kako da se poboljsaju.

Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom