Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Todor Verstappen

Player
Player
Osnovne Informacije

Vaše ime IRL: Todor
Vaše godine: 15
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 6-8h
Vaš Discord: todorverstappen
Vaše ingame ime: Todor Verstappen
Vaš ID:79043
1.Lider za Bloods Street Gang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Uvidjen potencial u Organizaciji: Crime-om se bavim vec duze vrijeme i uvidio sam potencial bas u ovoj organizaciji i mislim da bi trebao da uvidim iskustvo kao Lider,vec sam probao da postanem lider ali nije mi poslo za rukom nadam se da cu uspjesti, naravno imam
mnoge planove i clanove za ovu organizaciju.Trebao bi dobiti ovu organizaciju jer imam mnogo iskustva sa crime.

2.2 Iskustvo Kao lider: nemam neko iskustvo kao lider ali sam imao iskustva slicno kao lider(HC) ali mislim da sam sposoban za lider organizacije gledao sam i pratio neke lidere kako se radi taj posao,ali znam biti vodja zato i zelim da budem vodja.

2.3 Strateski isplanirani ciljevi za organizaciju: ima dosta vremena gdje sam ja i moji drugovi iz crime pravili strateške planove htjeli smo to ispunti za jednu organizaciju koju nisam uspjeo da uzmem,ali ima novih planova za ovu organizaciju bice tu dosta starateskih planova ako bog da da nam organizacija postane najbolja crime organizacija po meni ako ovi planovi budu ispunjeni,da cijeli server vidi kako crvene boje vladaju ghettom.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Striktniji proces ulaska u organizaciju Poboljsanje RolePlay-a: je da bi svaki clan koji bi htio da udje da ispinjuva sljedece uslove:
- minimalno 4. godine u gradu
-poznavanje osnovnih pravila servera
Svaki clan mora biti ispitan da bi mogao da ide u organizaciju,naravno ispitace ga neki iskusan HC.

3.2 Komunikacija:uvijek treba da je tu bez komunikacije nista svaki clan treba makar da bude malo komunitavan.Samo bitne stvari da pricaju clanovi bande naravno mozemo se malo nasaliti.Ja kroz ove godine Roleplay-a sam uvidio da komunikacija veoma bitna u Roleplay-u.

3.3 Suradjivanje sa curratorima i administraciom: Imao sam dosta iskustva gdje lider i curatori iste organizacije nisu u dobrim odnosima i to je veliko narusavanje Roleplay-a,poslusao bi sve zahtjeve curatora i seniora nebi bio nekim konflimktima sa curatorima.Nadam da ce dobro suradjivati i da necemo imate lose odnose.Svaki zahtjev koji mi trazite ja cu ga ispuniti maksimalno da bi bili u dobrim odnosima.

3.4 Cilj organizacije poboljsanje Role Play-a, a ne gledanje svog interesa:Dosta clanova organizacija zaboravi na Role Play kada rade neku situaciju da bi izaslo kao pobjednici ti ljudi ce najbržim putem biti kaznjeni.Ne bih volio takve clanove organizacije.Zelim da zavrsimo kao organizacija sa velikim uspjehom bez da prekrsimo neko pravilo servera.Nadam se da ce se clanovi drzati pravila servera kao sto sam napopenuo bice kaznjen ako ne budu se pridrzavali
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rankovi:

1.Suspended
2.New Member
3.Member
4.Ghetto Boy
5.Gangster
6.Graffiti Team
7.Gangster Boss
8.Graffiti Team Leader
9.Ghetto Leader
10.O.G.
11.Turfer
12.Co-Leader
13.Leader

Zelio bih da se zahvalim na citanju i da pozelim srecu svim ostalim kandidatima! -Todor Verstappen

Aleksa Smith

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju The Bloods Streat Gang koji će se održati u nedelju 30.11.2025. u 19h .
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom