Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
50765
Players nickname
Vlajs Shelby
Suspect ID
51249
Date of violation
Nov 28, 2025
Time of violation
14:30
Proofs
https://youtu.be/SnwKnv4kdRc

Peaky Blinder

VIP - Oko novca svet se vrti 🔊
Player
Na povu se vidi gde izlazim iz kuce na oko 2 min videa i zaticem osobu koja stoji na privatnom posedu odbrojano mu je seda u auto i odlazi. Nakon cega se vraca i pocinje da puca bez brojanja uz izgovor da se ne cujem sto nije razlog da doticni ne broji nazad uz neki ic razlog.

Zonixx

Player
Player
Znaš ako ne povućeš da ćemo i ja i ti dobit kaznu jer nisi brojao i krenuo si ke pucat još ti mogu druga okacit za 2 puta cl pa vidi sta ćeš

Peaky Blinder

Player
Od cega se ti branis druze na privatnom posedu i sta radis tu koji ti je ic razlog? Otisao si i vratio se ponovo i ako ti je odbrojano.

Peaky Blinder

Player
Kakve veze ima jel privatni posjed ili nije mašina se vidi na video eto ti ga ić razlog i ti moras odbrojani 3 puta prije nego sto možeš pucat bez brojanja kad si me krenuo ja sam uzvatio paljbu iz samo odbrane
Oces da ti odbrojim 33 puta pre nego sto pocnem da pucam. tvoj ic razlog bi bio... Kradja masine 5 4 3 2 1 ! !
Al sta ces Kao sto ti ne ide gramatika ne ide ti ni brojanje.

Darkan Smurf

Player
Player
Ma opusti se Zonix je tu samo da pljuje a ne zna ni pravila, uzgred treba da te kazne ali ne samo zatvor jel si ti za kočinu, nauči pravila pa se javi zonix.

Darkan Smurf

Player
Player
Kakve veze ima jel privatni posjed ili nije mašina se vidi na video eto ti ga ić razlog i ti moras odbrojani 3 puta prije nego sto možeš pucat bez brojanja kad si me krenuo ja sam uzvatio paljbu iz samo odbrane
Brale ti trebaš da odma brojiš a ne da blejiš, tako da kad si došao za nešto to i obaviš i kupi ruke sledeći put zonix loš ti redux!

Darkan Smurf

Player
Player
Zonix ako radiš za FiB nije fora da pucaš a nisi ni brojao i ubijaš ljude tako da popravi slušalice pa broji lepo 👍 lepo je čovek brojao jel mora da broji svaki put kad dodješ na mesto pošto se vraćaš ko seronja

Status
Not open for further replies.
Top Bottom