Žalba povučena.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!oni ako imaju pov nek ti pokazuSumnjam na teamanje između godfathera i gold family-a, zahtjevam njihov POV.
Ubijen je kan corleone, on je lider godfather familije.
Nas je ubio lik iz Gold familije iz istog smjera iz kojega smo mi ubili lika iz godfather familije, na kraju je godfather osvojio, onaj lik što je bježo je iz godfather familije i on je na kraju ubio dzoni golda te osvojio event za svoju porodicu.
daj mi samo neki veci dokaz na sumnjuSumnjam na teamanje između godfathera i gold family-a, zahtjevam njihov POV.
Nas je ubio lik iz Gold familije iz istog smjera iz kojega smo mi ubili lika iz godfather familije, na kraju je godfather osvojio, onaj lik što je bježo je iz godfather familije i on je na kraju ubio dzoni golda te osvojio event za svoju porodicu.
samo malo bolje pogledaSumnjam na teamanje između godfathera i gold family-a, zahtjevam njihov POV.
ne nego necu da me neko pravi budalom kad se malo bolje zagledas hitci dolaze i od gore i od doleja imam pravo da tražim POV, a ako je onako kako si rekao neće nitko dobiti kaznu, i ne vidim ako niste team-ali zašto bi se toliko palio, evo 3 poruke si već napiso.