Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20088
Players nickname
Tony Mutni
Suspect ID
0000
Date of violation
Jun 8, 2022
Time of violation
06:46
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=BCzEFZT6MOc

Dzoni.Gold

Player
Player
moj pov neces dobiti jel ga nemam a kao drugo ja sam vam bio iza ledja a kao trece sledeci put gledaj odakle pucam a good faderi nemaju nikakve veze samnon

Dzoni.Gold

Player
Player
Sumnjam na teamanje između godfathera i gold family-a, zahtjevam njihov POV.
Ubijen je kan corleone, on je lider godfather familije.
Nas je ubio lik iz Gold familije iz istog smjera iz kojega smo mi ubili lika iz godfather familije, na kraju je godfather osvojio, onaj lik što je bježo je iz godfather familije i on je na kraju ubio dzoni golda te osvojio event za svoju porodicu.
oni ako imaju pov nek ti pokazu

Dzoni.Gold

Player
Player
Nas je ubio lik iz Gold familije iz istog smjera iz kojega smo mi ubili lika iz godfather familije, na kraju je godfather osvojio, onaj lik što je bježo je iz godfather familije i on je na kraju ubio dzoni golda te osvojio event za svoju porodicu.
daj mi samo neki veci dokaz na sumnju

Tony Mutni

Player
Player
ja imam pravo da tražim POV, a ako je onako kako si rekao neće nitko dobiti kaznu, i ne vidim ako niste team-ali zašto bi se toliko palio, evo 3 poruke si već napiso.

Cika Corleone

Player
Player
Nema snimak niko od nas trojice, nas trojica smo bili na eventu iz godfathera, sto si tice gold familije sa njima veze nemamo. Mislim da bzv hoces da nam nabijes warn. A kad uzmete 4 5 vezano, tad ne igramo timski, ruzno je ovo sto radis bzv

Dzoni.Gold

Player
Player
samo malo bolje pogleda
ja imam pravo da tražim POV, a ako je onako kako si rekao neće nitko dobiti kaznu, i ne vidim ako niste team-ali zašto bi se toliko palio, evo 3 poruke si već napiso.
ne nego necu da me neko pravi budalom kad se malo bolje zagledas hitci dolaze i od gore i od dole

Dzoni.Gold

Player
Player
evo molim te zagledaj minutu 1 -43 i 1-44 znaci na te minzute zaustavi snimak i pogledaj dobro

Status
Not open for further replies.
Top Bottom