Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
5338
Players nickname
Tsagi Burma
Suspect ID
8020 8915
Date of violation
Jun 7, 2022
Time of violation
13:17
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=14QEp2VN5Bc&ab_channel=Extreme

Stefke Rose

Player
Player
Pokusao sam zaustaviti lice, ono nije htelo i pocelo je da me juri (sve se desilo u gradu) i ja sam bezao i na kraju su uradili CR i bez adekvatnog razloga me ubili.

Nikčee

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Postavite POV cijele situacije

Imate 5 sati da postavite POV

Stefke Rose

Player
Player
Nazalost nemam ceo POV tad sam tek ukljucio nije nista crop-ano... Ali vidi se na snimku da me je covek ubio tek tako da bi se slikao za ingrand u gradu

Maldathaes Trueshadow

Bolje mutno vino nego bistra voda
Player
Pokusao sam zaustaviti lice, ono nije htelo i pocelo je da me juri (sve se desilo u gradu) i ja sam bezao i na kraju su uradili CR i bez adekvatnog razloga me ubili.
Slobodno postavi POV sta ste ti i tvoj kolega radili pre toga decko.

Stefke Rose

Player
Player
Baki nismo nista radili.. Ovaj deckic ID 8020 nas je psovao i glumio ludilo radio CB, posle smo ga pustili nisam mogao da se raspravljam sa njim. Nakon 3 min sam pokusao da zaustavim lice i oni su poceli bez razloga da me jure i na kraju ubili. Nemam sta skrivati

Maldathaes Trueshadow

Player
Baki nismo nista radili.. Ovaj deckic ID 8020 nas je psovao i glumio ludilo radio CB, posle smo ga pustili nisam mogao da se raspravljam sa njim. Nakon 3 min sam pokusao da zaustavim lice i oni su poceli bez razloga da me jure i na kraju ubili. Nemam sta skrivati
Ja sam 8020 druze zato ti i kazem slobodno postavi POV sta ste radili pre nego sto se ovo dogodilo.

Stefke Rose

Player
Player
Ako mozes reci mi sta smo pogresili bio bih ti zahvalan... Ne znam samo zbog cega si glumio ludilo juce, ako nisi hteo da stanes nema veze slobodno pobegni, samo ne znam cemu CB i provociranje

Maldathaes Trueshadow

Player
Ako mozes reci mi sta smo pogresili bio bih ti zahvalan... Ne znam samo zbog cega si glumio ludilo juce, ako nisi hteo da stanes nema veze slobodno pobegni, samo ne znam cemu CB i provociranje
Ako sam psovao dostavi POV ja cu biti kaznjen i to je to.

Nikčee

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Nedovoljno dokaza
  • 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate, bez POV-a ne znam dal su oni imali RP razlog.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom