Pokusao sam zaustaviti lice, ono nije htelo i pocelo je da me juri (sve se desilo u gradu) i ja sam bezao i na kraju su uradili CR i bez adekvatnog razloga me ubili.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Slobodno postavi POV sta ste ti i tvoj kolega radili pre toga decko.Pokusao sam zaustaviti lice, ono nije htelo i pocelo je da me juri (sve se desilo u gradu) i ja sam bezao i na kraju su uradili CR i bez adekvatnog razloga me ubili.
Ja sam 8020 druze zato ti i kazem slobodno postavi POV sta ste radili pre nego sto se ovo dogodilo.Baki nismo nista radili.. Ovaj deckic ID 8020 nas je psovao i glumio ludilo radio CB, posle smo ga pustili nisam mogao da se raspravljam sa njim. Nakon 3 min sam pokusao da zaustavim lice i oni su poceli bez razloga da me jure i na kraju ubili. Nemam sta skrivati
Ako sam psovao dostavi POV ja cu biti kaznjen i to je to.Ako mozes reci mi sta smo pogresili bio bih ti zahvalan... Ne znam samo zbog cega si glumio ludilo juce, ako nisi hteo da stanes nema veze slobodno pobegni, samo ne znam cemu CB i provociranje