Gospodin je izvrsavao radar u gradu te pisao kazne vlasnicima vozila u prekrsaju bez da je uopce utvrdio tko upravlja vozilom (pisao je na temelju vlasnika registracije, ali dobro, nije to sada bitno), a zatim kada sam mu prisao i zamolio ga da mi da novce za tu kaznu koju je napisao rekao je da nece.
Zamolio sam ga da dode sa strane u prolaz gdje nas ljudi ne vide te digao pistolj na njega i naredio mu da mi isplati kaznu, a zatim kada je rekao da nema novaca sam mu naredio da stane uza zid da ga barem izujem iz cipela (nova funkcija u skripti). Gospodin me je na to udario i izvadio tejzer te isao tejzerom protiv pistolja (PG), a zatim je u zatvoru nosio svoju masku umjesto balaclave (slika).
Zamolio sam ga da dode sa strane u prolaz gdje nas ljudi ne vide te digao pistolj na njega i naredio mu da mi isplati kaznu, a zatim kada je rekao da nema novaca sam mu naredio da stane uza zid da ga barem izujem iz cipela (nova funkcija u skripti). Gospodin me je na to udario i izvadio tejzer te isao tejzerom protiv pistolja (PG), a zatim je u zatvoru nosio svoju masku umjesto balaclave (slika).
> 1.10 Sve državne organizacije ne smiju nositi dežurnu masku. (Izuzetak su specijalne snage sljedećih organizacija: FIB / LSPD / SAHP / USSS / NG - kojima je dopušteno koristiti na dužnosti SAMO maske dostupne u skladištu svoje organizacije).