Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8384
Players nickname
Ivan Diegov
Suspect ID
5338
Date of violation
Jun 8, 2022
Time of violation
10:47
Proofs
https://youtu.be/0ZbE_DeNYp0

Dena_Golubovic

Player
Player
Gospodin je izvrsavao radar u gradu te pisao kazne vlasnicima vozila u prekrsaju bez da je uopce utvrdio tko upravlja vozilom (pisao je na temelju vlasnika registracije, ali dobro, nije to sada bitno), a zatim kada sam mu prisao i zamolio ga da mi da novce za tu kaznu koju je napisao rekao je da nece.

Zamolio sam ga da dode sa strane u prolaz gdje nas ljudi ne vide te digao pistolj na njega i naredio mu da mi isplati kaznu, a zatim kada je rekao da nema novaca sam mu naredio da stane uza zid da ga barem izujem iz cipela (nova funkcija u skripti). Gospodin me je na to udario i izvadio tejzer te isao tejzerom protiv pistolja (PG), a zatim je u zatvoru nosio svoju masku umjesto balaclave (slika).
> 1.10 Sve državne organizacije ne smiju nositi dežurnu masku. (Izuzetak su specijalne snage sljedećih organizacija: FIB / LSPD / SAHP / USSS / NG - kojima je dopušteno koristiti na dužnosti SAMO maske dostupne u skladištu svoje organizacije).

Yorma Obama

Player
Player
Pljakaš čovjeka u gradu i to sam i radiš CB to su 3 greške (Self report). Kada u RL vozilo sa tvojim registarskim oznaka prekorači brzinu a ti nisi vozio šta radiš ? Odeš u stanicu i kažeš ko je vozio to vozilo i to je to . A to za maske se slažem da ne mogu to nositi. Policija treba da bude kulturna i kulturno obučena, a ovako izgledaju kao klaunovi.

Stefke Rose

Player
Player
Pozdrav, da objasnim. Mislio sam da se salis, jer smo i pre toga pricali zajedno. Zato sam se onako i ponasao jer je u pitanju bio grad plus si sam nasrnuo na mene. Nakon toga kad si poceo da me pucas skapirao da si bio ozbiljan i uzvratio tejzerom i uradio sve po protokolu. Sto se tice pisanja kazni sa radarom. To sam radio i u SAHP-u, i Antonio je dopustao, takodje su i visi cinovi u LSPD to dopustali. Po RP-u jeste jer i u RL kada te uvate na radaru pisu kaznu na osnovu tablica. Takodje ti ne smes sam u gradu da pljackas...

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom