Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45177
Players nickname
Pedro Delanossa
Suspect ID
34771
Date of violation
Nov 30, 2025
Time of violation
3:38
Proofs
https://youtu.be/dgbeLRpUAfc

Kastra

Player
Player
U pustinjama sendija a u nemogucnosti da prijatelj i ja udjemo u gun shop od parkiranog vozila unutra... nakon obracuna koji na zalost nemam snimljeno igrac 34771 biva upucan i nakon nekih 5 minuta krenu da stizu kazne, njih 10, jedna za drugom. pri tome igrac 34771 ni u jednom trenutku nema na uvid moja licna dokumenta, masku ne nosim ali laznu bradu da. u koliko sam pogresio naslov molim vas opomenite, bice ispravljeno

Kastra

Player
Player
ako je moguce da igrac dostavi dokaz razloga pisanja 10 kazni, tj 20 za 2 igraca, i da li je to uopste KZ 4.18

Deda Goxx

Player
Player
Rekao je "tako sam i mislio" te se samim tim zamjerio bandi, ubili smo ga zbog toga i jer je prethodno blokirao vrata gunshopa i podjebavao. Jos nesto?Njegov je GS tako da moze da radi sta zeli... A ako si banda ne znaci da mozes da ubijas kako stignes i gde stignes...

VasilijeZzZ

Player
Player
Ja molim da se ne javljaju momci koje niko ništa nije pitao, čovjek je napisao kazne bez razloga i to stoji. To šta se desilo u sandy za šta nemam POV je druga priča.

VasilijeZzZ

Player
Player
Sam je dotični priznao grešku i neka se to riješi, ne mora da se kazni samo da se nama obrišu ove kazne od 500 k.

daksi2

Player
Player
Ja molim da se ne javljaju momci koje niko ništa nije pitao, čovjek je napisao kazne bez razloga i to stoji. To šta se desilo u sandy za šta nemam POV je druga priča.
ajde ne seri radio si ispred njegovaga gs napravio si 6.15 pa zato stavi ceo pov

Ian Mustankovic

Server Administrator
Server Administrator
ODBIJENO
Igrac ne krsi navedeno pravilo
Dobili ste kaznu za K.Z. 4.18 sta je u zakoniku definirano 500k kazne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom