Želim da uputim iskreno izvinjenje zbog svog ponašanja koje je dovelo do mog bana. Nakon što sam razmislio o svemu, potpuno shvatam da sam pogrešio i da moje ponašanje nije bilo u skladu sa pravilima zajednice. Nije mi bila namera da remetim red, vređam bilo koga ili pravim probleme, ali shvatam da se tako ipak desilo i preuzimam punu odgovornost. Razumem da su pravila tu kako bi zajednica ostala prijatna i bezbedna za sve, i žao mi je što sam svojim postupcima doprineo suprotnom. Obećavam da ću ubuduće mnogo pažljivije poštovati sva pravila i da se ovakva situacija više neće ponoviti. Molim vas da razmotrite moju žalbu i dopustite mi drugu šansu. Cenim vaš trud i rad na održavanju reda, i još jednom vam se iskreno izvinjavam.Proslo je dosta vremena od dobijanja mog bana zaista mi je zao svi drugari iz pink pantera me cekaju zelim ponovo da se vratim na projekat i da zajedno sa svojim drugarima uspem molim ovu razumnu administraciju da me poslusa i da mi pruzi jos jednu priliku znam da je za ovako nesto dobiti unban skoro pa nemoguce ali stvarno bih se zeleo vratiti i nekrsiti pravila administracijo hvala vam jos jednom u napred ako treba napisacu social klub PRIHVATAM MONEY WIP I PC CHECK HVALA NA RAZUMEVANJU.