.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!To bi bilo uredu da nas nisu jurili bez RP razloga samo smo prolazili a oni su nas pucaliPo RP-u imaju razlog da vas ubiju, jer je RP poceo u ghettu koji je KOS zona, ovde samo vi mozete biti kaznjeni za MG i Pravilo Zelene Zone 1.3.
5min nakon sto pobegnes u geto ili GZ obi te smeju juriti u ubiti, ako se ne varam.To bi bilo uredu da nas nisu jurili bez RP razloga samo smo prolazili a oni su nas pucali
ako sam samo u prolaz bio ne mogu to nije po rp pravilima nisam cak ni usao duboko u geto samo smo ulicom prosli5min nakon sto pobegnes u geto ili GZ obi te smeju juriti u ubiti, ako se ne varam.
Ocigledno ne znas sta pricasHteli su da vas ubiju, smeli su u ghettu, napustili ste ghetto, i dalje mogu da vas ubiju jer su vas pucali u ghettu gde je rp poceo
Ja se slazemPo RP-u imaju razlog da vas ubiju, jer je RP poceo u ghettu koji je KOS zona, ovde samo vi mozete biti kaznjeni za MG i Pravilo Zelene Zone 1.3.
nisam usao u srz geta samo sam ulicom prosao to nije rp razlog dobro vidim bilo je jos zalbi na njih vidim da su popularni na forum ako je to dozvoljeno svakog ko bude prosao na granici geta cu da ubijem ber rp razloga ako oni mogu hvala bogu mogu i jaPucali su vas u ghettu (hteli su da vas ubiju- rp razlog), zato su nastavili da vas jure u pokusaju da vas ubiju.
prosao sam ulicom a oni su poceli da nas pucaju i ako vam je to rp razlog onda se ova igra ne treba igratiJa se slazem
nisam usao u sam geto prosao sam ulicom pored rezumijesU Ghettu mozes pucati bez RP razloga, njihov RP razlog da te prate je bio jer su zeleli da te ubiju, sto su smeli jer su te poceli pucsti u ghettu.
Samo sam ulicom prosaoU Ghettu mozes pucati bez RP razloga, njihov RP razlog da te prate je bio jer su zeleli da te ubiju, sto su smeli jer su te poceli pucsti u ghettu.
U ghettu siiskreno da ti kazem poceo sam da sumljam da nisam pogrijesio ali vidim snimokve i vidim da nisam bio u geto zapravo geto je bio 2 ulice od mene a ja nisam bio u njima
znaci ako ulicom prodjem oni imaju pravo da me ubiju jel iz cista mira bez razlogaU ghettu si
Da, kada si u ghettu te mogu DMznaci ako ulicom prodjem oni imaju pravo da me ubiju jel iz cista mira bez razloga
vazi brt sad cu ja tako svakog bez razloga da ubijam izgleda da sam pogrijesio ovo nije RP serverDa, kada si u ghettu te mogu DM
Nauci pravila.